Calatorii LifeStyle

Turism de lux in Grecia

In toate aceste situatii,  piscina privată este un fapt obisnuit.

Castle Hotel Resort, hotelul de lux din Peloponez, precum si vilele private din Santorini, celebra statiune de pe insula care a fost clasificată anul trecut prima in topul destinatiilor turistice “insule” de catre cunoscuta publicatie  americana de turism Conde  Nast Traveller în cadrul “The Readers’ Travel Awards 2011”, sunt cele mai bune exemple.

In aceasta statiune, Volcano View VIP Private precum si Discover – un grup de vile de 5 Stele Plus de lux, cu piscine proprii si privelisti exceptionale reprezinta alegeri exclusive de lux.

Fiecare vila are piscina proprie, serviciu de consiergerie  si se bucura de o locatie speciala, inconjurata de stanci spre mare. Stancile Caldera sunt situate la 250 m deasupra marii si au vedere spre grupul de insule Santorini si vulcan. Decoratiile sunt in stilul arhitectural traditional unic (Cicladyc style), oferind caldura si sarmul insulelor grecesti, alaturi de facilitati de lux moderne. 

Related posts

Curatenia de primavara: podele si suprafete din lemn

Adina Meyers

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Adina Meyers

Dimineti perfecte si aromate, cu electrocasnicele din gama Expressionist Collection de la Electrolux

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe