LifeStyle

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro te invita la a IV-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”. Evenimentul are loc pe 22 septembrie 2015, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 10.

Andreea Pavel (Personal Training Manager – World Class Romania), Gabriel Dinu (psiholog) si Florentina Gionea (Specialist in nutritie energetica) sunt doar cativa dintre specialistii invitati la conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate”.

In cadrul evenimentului moderat de jurnalista TVR Dorina Florea, vei putea interactiona cu specialistii invitati, pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor legate de nutritie, sport, psihologie sau stil de viata sanatos. De asemenea, organizatorii ti-au pregatit, pe langa informatii relevante, cadouri, premii si surprize.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii prin intermediul formularului de pe site: http://goo.gl/gtrPzJ.

Sponsori principali: Himalaya Wellness si World Class

Sponsori secundari: LaserMaxx, Creative News, Psihosolutii, Hotel Iaki

Patener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo.ro, LivePR.ro, Fashion8.ro, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Related posts

„Nu ma uita” la Romanian Design Week

Adina Meyers

Cele mai simple soluții pentru curățenia de primăvară

Adina Meyers

Cum scapi de parul de animale din casa, rapid si cu un minim de efort

Adina Meyers