LifeStyle

CONCURS: Castiga un loc pentru copilul tau in tabara Coolturala BookLand!

UPDATE 06.07.2015: Castigatorul concursului se numeste Florin Martac. Felicitari Florin!

Vara aceasta, casamea.ro si BookLand iti trimit copilul in tabara!

Participa la concurs in perioada 21 iunie – 06 iulie 2015 si copilul tau poate fi castigatorul unui loc in Tabara Coolturala Bookland, ce se va desfasura pe Valea Lotrului, in apropiere de Transfagarasan, in perioada 12-19 iulie 2015.

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

1. sa te abonezi la newsletter-ul casamea.ro in perioada 21 iunie – 06 iulie 2015;

2. sa ne scrii intr-un comentariu la acest articol de ce vrei sa mearga copilul tau in tabara.

In data de 06.07.2015 vom extrage castigatorul cu ajutorul random.org.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Taberele Coolturale BookLand: cel mai inteligent mod de a te distra!

Tabara Coolturala Bookland este singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Aflata la cea de-a 3-a editie, tabara Coolturala BookLand imbina emotiile taberelor de odinioara cu “must”-ul contemporan. Printr-un mix echilibrat de activitati culturale, cognitive si distractive – workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke si disco – tabara Coolturala BookLand pune accent pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor. Iar cu ajutorul invitatilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor, tinerii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

Conceptul Taberei Coolturale BookLand este unul inovator si se bazeaza pe educatia alternativa, urmarind sa raspandeasca magia de a invata prin distractie, in mijlocul naturii, transpunand teoria in practica prin intermediul celor mai complexe jocuri. Pornind de la ideea ca voluntariatul este scoala vietii pentru dezvoltarea profesionala a oricarui tanar, Tabara Coolturala BookLand urmareste sa ii implice pe copii in actiuni care isi au ecoul in dobandirea unor aptitudini mai mult decat necesare. Dupa cele 7 zile de tabara, copiii pleaca acasa mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili si mai sociabili.

Mai multe detalii pe site-ul BookLand.

De precizat:

Transportul copilului in tabara si din tabara va fi asigurat de catre parinti.

Pot fi inscrisi in tabara doar copiii cu varsta intre 8 si 18 ani.

 

 

 

Related posts

Pe tine cum te influenteaza culorile?

Adina Meyers

Electrolux a castigat cinci Premii de Design iF 2015

Adina Meyers

Eticheta la petreceri pentru gazde si musafiri

Adina Meyers