LifeStyle

Delta Studio vine in premiera la BIFE-SIM cu un brand de mobilier 100% romanesc

Delta Studio, furnizor de produse si sisteme complete pentru amenajari interioare, expune la BIFE-SIM, cel mai mare targ international de mobila din Romania, o colectie de mobilier din esente romanesti dezvoltata in parteneriat cu designeri si arhitecti autohtoni.

Brandul Formmat va fi lansat oficial in luna octombrie. Vizitatorii targului vor beneficia de un discount de 25% si de proiectare gratuita la achizitia oricarui produs marca Formmat.

Formmat propune vizitatorilor targului BIFE-SIM colectii de autor cu design si productie 100% romanesti.

Delta Studio lanseaza sambata, 19 septembrie 2015, in standul 17, pavilionul C3 din cadrul BIFE-SIM, colectia e-MOTION, bucatarie si baie, un proiect al arhitectului Victor Grosu. Acestea sunt personalizate cu placi decorative create de designerul Marie Nouvelle, care va fi prezenta sambata la stand alaturi de arhitectul Victor Grosu pentru a raspunde intrebarilor vizitatorilor.

Noul concept de bucatarie, creat din lemn si esente romanesti si aliniat celor mai noi tendinte si inovatii din industrie, devine pretext de socializare si degustare a preparatelor traditionale (paine de casa, zacusca, gemuri, vin din miere, placinte aburinde si multe altele).

Duminica, 20 septembrie 2015 , de la ora 13:00, Petru Buiuca, primul castigator „MasterChef" in Romania, va arata la standul Delta Studio cum se gateste romaneste intr-o bucatarie dotata cu cele mai inalte caracteristici estetice si tehnice.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de un discount de 25% si de proiectare gratuita la achizitionarea oricarei colectii Formmat.

Colectiile Formmat (OTONO, CUTIA si BARON) vor putea fi admirate in premiera in showroom-ul Delta Studio din Strada Progresului nr 1-3 din Bucuresti, ce va fi deschis weekendul acesta intre orele 10:00 si 18:00. Arhitectii brandului Formmat isi vor prezenta colectiile vizitatorilor aflati in cautare de solutii inteligente de amenajare iar mobilierul din esente romanesti va fi completat de gustari si degustari autohtone.

BIFE-SIM este cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, aflat la cea de-a 15-a editie. În weekend-ul 19-23 septembrie 2015, la Romexpo vor expune peste 300 de producatori din acest domeniu de activitate.

 

Related posts

Casa de Licitatii GOLDART

Adina Meyers

Castigatori concurs FamousRoses.eu

Adina Meyers

Festivalului International de Statui Vivante, a II-a editie sub semnul lui Caragiale!

Adina Meyers