LifeStyle

Află cele mai noi tendințe în materie de frumusețe la Cosmetics Beauty Hair 2018

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important târg din România adresat frumuseții are loc între 27-30 septembrie într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului trecut – Pavilionul B2.

De 24 de ani, evenimentul promovează industria cosmeticelor din România, fiind unul de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

COSMETICS BEAUTY HAIR este lider pe piața evenimentelor de profil din România și s-a dezvoltat de la an la an, lucru care se reflectă prin trendul ascendent de care se bucură.

Ediția din acest an adună peste 100 de firme participante, din țări precum: Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Pakistan, Republica Moldova, România, Rusia și Spania.

Prin inițiativele noastre vom oferi profesioniștilor din domeniul beauty professional, un excelent mod de a-și îmbogăți cunoștințele. Mai mult de atât, produsele oferite la prețuri promoționale pe durata târgului, dar și posibilitatea de a găsi noi distribuitori sau de a încheia parteneriate strategice, sunt doar o parte din avantajele oferite de ediția din acest an.

Vizitatorii, fie că provin din rândul specialiștilor sau din cel al publicului larg vor avea parte de o serie de surprize și oferte inedite.

În cadrul evenimentului, Romexpo împreună cu Beauty One și Atelierele ILBAH organizează cea de-a doua ediție a evenimentului “Zilele internaționale ale frumuseții”.

Pe durata celor patru zile ale târgului vă propunem o serie de masterclass-uri, demonstrații și ateliere gratuite susținute de make-up artiști, hair-styliști, esteticieni și cosmeticieni recunoscuți la nivel național și internațional.

În 27 septembrie, ROMEXPO împreună cu Rouge Media va organiza Make-up Forum Marvel vs. DC Comics, iar în 30 septembrie Concursul Bridal Look.

Tot în cadrul Make-up Forum, în sala Titulescu se vor ține cursuri de make-up exclusiv pentru specialiști, susținute de traineri de renume.

Și dacă vă gândiți că numai doamnele vor fi cele răsfățate la COSMETICS BEAUTY HAIR 2018, vă înșelați!

La standul lui Bărbosul Prietenos se vor desfășura o serie de evenimente de hairstyling adresate domnilor.

Ediția de anul trecut a atras peste 10.000 de vizitatori, între care numeroși specialiști interesați, cu precădere, de stabilirea de noi oportunități și contacte de afaceri, dar și de noutățile și ofertele prezentate de firmele expozante.

 

Program de vizitare:

27-29 septembrie 2018, între orele 10:00 – 18:00.

30 septembrie 2018, între orele 10:00 – 16:00.

Costul unui bilet este de: 20 lei/zi pentru adulți și studenți. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe:

 

 

 

Related posts

10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români – FOTO

Adina Meyers

ROMUL NUTIU furioso!

Adina Meyers

(P) FISHING & HUNTING EXPO – LA EDIȚIA A DOUA

Adina Meyers