LifeStyle

Masajul cu role, arma numarul 1 impotriva celulitei

Masajul cu role a castigat inimile multor femei care au simtit adesea ca au pierdut lupta cu celulita. Oricat ar fi de priceputa si de antrenata mana unui terapeut, in epoca vitezei avem nevoie de rezultate intr-un timp mult mai scurt.

Acesta este motivul pentru care dispozitivul Rollshape se bucura de succes in intreaga lume iar acum, pot beneficia de el si femeile din Romania, la Estetiq Medical Center (Str. Romulus, nr. 35, Bucuresti)

Rollshape combina efectele benefice ale masajului limfatic, de slabire si de relaxare. Fiecare partea a corpului este supusa unui masaj placut si eficient, cu role rotative din lemn.

Dispozitivul este complet automatizat, usor de folosit si permite ajustarea duratei si a intensitatii masajului conform nevoilor individuale.

Efecte utilizarii RollShape includ:

– Stimularea sistemului vascular si limfatic

– Accelerarea metabolismului

– Accelerarea eliminarii toxinelor si ale produselor nocive din metabolism

– Reducerea grasimii

– Eliminarea celulitei

– Detoxifiere

– Relaxare

Garantia rezultatelor RollShape este data si de faptul ca atletii de performanta il folosesc pentru pregatirea musculaturii dar si ca modalitatea de relaxare dupa un antrenament intens.

Un masaj realizat cu RollShape devine o placere si face minuni pentru corpul și sufletul nostru! Este timpul sa incerci si tu masajul cu role, la Estetiq Medical Center. Pentru detalii despre abonamente si programari, suna la 0721 274 576)

 

 

Related posts

Strepsils Mento l– pentru dureri in gat si nas infundat

Adina Meyers

CONCURS: Castiga un pom fructifer de la Jardina

Adina Meyers

Descopera prima crema BB anti-roseata, pentru o piele cu zero imperfectiuni

Adina Meyers