LifeStyle

Ce facem in weekend? 5 evenimente recomandate

De data aceasta ne-am gandit sa ne limitam la cinci evenimente pe care le recomandam pentru acest weekend, astfel e mai usor sa va planificati ce veti face in zilele libere.

Joi, 5 mai, cei care au ascultat macar o data o melodie de la trupa FIRMA trebuie sa stie ca baietii revin pe scena. In Control se va canta muzica precum la inceputul anilor 2000 – aflati mai multe detalii despre concert.

Vineri, 6 si sambata, 7 iunie, avem premiera celei mai noi productii 4Culture si LifeLongBurning la WASP, spectacolul de dance performance Score#21 – Method of Elimination. Spectacolul prezinta cinci performeri romani intr-o imagine abstractizata a esentei societatii contemporane – cititi mai multe despre eveniment in pagina dedicata acestuita.

Tot vineri avem petrecere ca-n filme la Daimon Pool & Club unde se organizeaza primul Project X Party din Romania – un House pool party american dus la cu totul alt nivel, multumita celor de la OK Corral & Special Guest si provocarilor pregatite pentru cei fara frica de apa. Distractia incepe la ora 22:00 si la miezul noptii se da startul la distractiile de tip Pool Wrestling cu Body Shots, Beer Pong sau Wet T-shirt Contest – puteti afla mai multe din pagina evenimentului.

Sambata, 7 iunie, se organizeaza al 10-lea Mars al Diversitatii in cadrul Bucharest Pride, pe sos. Kiseleff, cu plecare de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei. Marsul se va incheia cu o zona libera de discriminare, in apropierea Pietei Victoriei – aflati mai multe detalii.

Duminica, 8 iunie, haideti la un spectacol de teatru-coregrafic – "FOLIA, SHAKESPEARE & Co" se joaca la Teatrul Metropolis. Distins cu „Premiul pentru Fortarea limitelor” in cadrul Galei Mediafax 2014, coregraful Gigi Caciuleanu reuseste prin aceasta montare sa il readuca pe Shakespeare in actualitate, punandu-l fata in fata cu societatea contemporana, chiar la 450 de ani de la nasterea acestuia – aflati mai multe detalii despre spectacol.

Voi ce faceti in acest final de saptamana?

Aflati mai multe detalii despre evenimente pe getlokal.ro

 

Related posts

Colectează și reciclează responsabil deșeurile

Adina Meyers

Turneu national sutinut de Razvan Suma

Adina Meyers

Profita de campania Electrolux dedicata uscatoarelor de rufe pentru a le oferi hainelor tale cel mai bun tratament

Adina Meyers