LifeStyle

Ce facem in weekend? 5 evenimente recomandate

De data aceasta ne-am gandit sa ne limitam la cinci evenimente pe care le recomandam pentru acest weekend, astfel e mai usor sa va planificati ce veti face in zilele libere.

Joi, 5 mai, cei care au ascultat macar o data o melodie de la trupa FIRMA trebuie sa stie ca baietii revin pe scena. In Control se va canta muzica precum la inceputul anilor 2000 – aflati mai multe detalii despre concert.

Vineri, 6 si sambata, 7 iunie, avem premiera celei mai noi productii 4Culture si LifeLongBurning la WASP, spectacolul de dance performance Score#21 – Method of Elimination. Spectacolul prezinta cinci performeri romani intr-o imagine abstractizata a esentei societatii contemporane – cititi mai multe despre eveniment in pagina dedicata acestuita.

Tot vineri avem petrecere ca-n filme la Daimon Pool & Club unde se organizeaza primul Project X Party din Romania – un House pool party american dus la cu totul alt nivel, multumita celor de la OK Corral & Special Guest si provocarilor pregatite pentru cei fara frica de apa. Distractia incepe la ora 22:00 si la miezul noptii se da startul la distractiile de tip Pool Wrestling cu Body Shots, Beer Pong sau Wet T-shirt Contest – puteti afla mai multe din pagina evenimentului.

Sambata, 7 iunie, se organizeaza al 10-lea Mars al Diversitatii in cadrul Bucharest Pride, pe sos. Kiseleff, cu plecare de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei. Marsul se va incheia cu o zona libera de discriminare, in apropierea Pietei Victoriei – aflati mai multe detalii.

Duminica, 8 iunie, haideti la un spectacol de teatru-coregrafic – "FOLIA, SHAKESPEARE & Co" se joaca la Teatrul Metropolis. Distins cu „Premiul pentru Fortarea limitelor” in cadrul Galei Mediafax 2014, coregraful Gigi Caciuleanu reuseste prin aceasta montare sa il readuca pe Shakespeare in actualitate, punandu-l fata in fata cu societatea contemporana, chiar la 450 de ani de la nasterea acestuia – aflati mai multe detalii despre spectacol.

Voi ce faceti in acest final de saptamana?

Aflati mai multe detalii despre evenimente pe getlokal.ro

 

Related posts

8 cadouri de casa noua pe care le poti realiza chiar tu pentru prietenii tai

Adina Meyers

Pumps, Pumps, Pumps – ritmul în care păşesti la birou în noul sezon!

Adina Meyers

Tefal, stil de viata sanatos

Adina Meyers