Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

5 conturi de instagram pe care trebuie să le urmărești în 2017

Pentru un nou an plin de inspirație, ți-am pregătit cinci conturi de instagram pe care trebuie să le urmărești. Sunt creative, dinamice și îți oferă o grămadă de idei de amenajare.

inhonorofdesign, 57,9k followers

Anna Liesemeyer locuiește în Atlanta, unde alături de soțul ei, crește cinci copii adorabili, dar și un business online profitabil. Imaginile cu familia ei se împletesc frumos cu idei de amenajare din propria casă sau din locurile pe care le vizitează.

designlovefest, 758k followers

Bri Emery este o pionieră a blogurilor despre designul interior. Locuiește în Los Angeles, iar blogul și contul de instagram sunt o sursă de inspirație pentru cei care caută idei de amenajare creative. În plus, Bri organizează constant cursuri online de fotografie de blog, de design interior la care poate participa oricine are acces la internet, în orice colț al lumii s-ar afla. Constant, Bri lansează pe blogul ei colecții de wallpapers pentru desktop-uri care pot fi downloadate gratuit.

apartmenttherapy, 903k followers

Dacă vrei să vezi apartamente din toată lumea, atunci trebuie să urmărești acest cont, o prelungire a siteului cu același nume. Interioarele prezentate aici sunt dintre cele mai creative. Cu siguranță că vei găsi idei și pentru casa ta.

verandamag, 530k followers

Contul de instagram al revistei cu același nume pare rup dintr-un basm. Interioarele romantice, luminoase și elegante sunt o sursă de inspirație la îndemână pentru cei care visează la o casă de poveste.

dabito, 110k followers

Dabito locuiește în Los Angeles și este grafic designer, fotograf, art director și designer de interior. Pe contul de instagram vei vedea multe imagini din casa lui pe care și-a amenajat-o singur, dar și imagini din proiectele clienților săi. Îi place să mixeze diferite perioade din designul de interior, piese vechi cu unele noi, pentru ca în final, rezultatul să fie un interior eclectic-boem plin de culoare.

Foto: Conturile menționate

Articole similare

Pilota – un accesoriu de care este mare nevoie in sezonul rece

casamea.ro

Decorarea spatiilor mici

Simona Gheorghe

Cum pregatim interiorul casei pentru sarbatori

casamea.ro

Lasă un comentariu

11 − 8 =