Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă domeniul culinar sau chiar și în cazul în care nu îți place să petreci prea mult timp în bucătărie, acest spațiu este foarte important în orice locuință. Din fericire, în ultima vreme au apărut foarte multe accesorii care să îți facă munca mai ușoară. Acestea nu au doar un rol funcțional, ci și unul estetic.

Designul lor avangardist, cât și diversitatea de culori în care le putem întâlni pe piață se adaptează oricărui stil de amenajare. Fie că optezi pentru un mod clasic de aranjare, pentru unul vintage sau industrial, aceste accesorii te vor ajuta să ai o bucătărie incredibil de frumoasă, ieșită din comun. O bucătărie ca în reviste.

Care sunt aceste obiecte „minuneˮ? Sunt toate acelea la care ne referim ca fiind la fel, pe care le achiziționăm fără a acorda o prea mare importanță. De câte ori nu ați spus „cumpărăm răzătoarea asta pentru că oricum toate îndeplinesc aceeași funcțieˮ?

Dar cântarul de bucătărie sau curățătorul de legume nu mai sunt ce au fost! Acum aveți la îndemână variante estetice ce îndeplinesc mai multe funcții în același timp. Vă recomandăm să optați pentru obiecte practice, ce nu ocupă mult spațiu și se pot stoca compact. Mai mult decât atât, așa cum am precizat și în prima parte a acestui articol, astăzi aspectul estetic este la fel de important ca cel practic: oferta disponibilă este vesel colorată, și realizată din plastic rezistent. 

Cântarul de bucătărie ia forme ingenioase și se poate plia, ocupând puțin loc. Curățătorul pentru legume are și rol de răzătoare sau cuțit. Făcălețul clasic este reinterpretat într-o variantă inedită; se poate regla, în funcție de rețeta de aluat pe care doriți să o pregătiți. Telul este acum 2 în 1: după ce bateți albușurile spumă, amestecați-le în compoziția dorită cu spatula încorporată. Pentru o stoarcere mai rapidă a lămâilor, folosiți un storcător manual, fără recipient, ce va permite adăugarea sucului direct în salată, de exemplu.

Toate aceste accesorii de bucătărie te vor ajuta să gătești mai ușor, dar și să devii mai creativ în domeniul culinar. Așadar, achiziționarea lor vă va aduce doar beneficii.

Sursă foto: http://www.bonami.ro

 

 

 

Related posts

Violetul-aprins este culoarea-vedetă a anului 2018

Adina Meyers

Libertatea de a alege: Design de baie personalizat datorită noii game de culori GROHE

Adina Meyers

Kituri pentru izolatii bai de la Econstrukt – Ce contin si cum se folosesc? Ghid complet

Adina Meyers