2020 a fost anul izolării, da, dar un alt hobby a avut un moment major în soarele de carantină: grădinăritul.
Pe fondul derulării obișnuite, ați întâlnit probabil prieteni, familii și vedete pe Instagram, împărtășind noile lor grădini improvizate.
Cultivarea propriilor produse a fost cu siguranță o tendință majoră în 2020 – una care se va extinde probabil în acest nou an.
Iată ce se așteaptă în 2021 în ceea ce privește grădinăritul!
Brandul australian de grădină „Love the Garden” a apelat la Instagram pentru a analiza unele dintre hashtagurile de top pentru grădină din 2020.
În examinarea tendințelor de top ale anului trecut, Love the Garden a reușit să descompună unele dintre tendințele de așteptat în 2021.
În timp ce #balconygardening (la 96.817 postări),
- #wildgarden (91.777 postări),
- #insideoutside (83.731 postări),
- #tinygarden (80.752 postări)
- #raisedbedgarden (78.910 postări)
Au apărut ca primele cinci tendințe ale anului 2020, crește-ți propria grădină urbană, grădinărit organic, grădinăritul urban și grădina de legume vor fi primele cinci tendințe de grădină din 2021, potrivit mărcii.
Grădinile verticale și grădinile orașului vor fi, de asemenea, în tendință anul acesta
Deoarece cele din spațiile mai mici caută modalități de a profita de beneficiile grădinilor.
Dacă locuiți aproape de oraș, știți cât de rar este să vă împiedicați de închirieri care oferă spațiu în aer liber. Dacă aveți noroc, aveți un balcon modest sau un spațiu comun în aer liber.
Majoritatea spațiilor vin deja cu ceea ce aveți nevoie, echipate cu
- împrejmuiri,
- cărămidă,
- balustradă,
- scări,
- o punte deasupra sau o copertină
Folosind tot spațiul de perete și structurile existente pot schimba dramatic peisajul! De la o cutie de beton la o oază.