Iti doresti o curte sau o gradina care sa vibreze de culoare si prospetime in sezonul primaverii? Iti propunem sa optezi pentru amenajarea cu jardiniere decorate cu flori si plante – o solutie prin care te poti bucura de frumusetea vegetatiei intreg sezonul. In plus, iti poti pune in practica pasiunea pentru gradinarit!

Iata cateva trucuri pentru a obtine decoruri bogate si spectaculoase cu ajutorul jardinierelor:

Asaza jardinierele in puncte-cheie ale curtii sau gradinii!

Jardinierele readuc farmecul naturii in spatiile terne si atrag atentia privitorilor asupra zonelor in care sunt amplasate. Pentru a obtine un efect vizual placut, este important sa acorzi atentie modului in care vei distribui jardinierele pe suprafata amenajata.

Sfatul nostru este sa incepi prin alegerea unor puncte – cheie, precum: zona de la intrarea in casa, marginile treptelor si ale curtii, colturile casei, zona terasei/ foisorului sau centrul gradinii/curtii, prin crearea unor insule decorative cu flori si verdeata. Astfel, amenajarea va induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru.

Daca iti doresti un rezultat deosebit, poti amplasa jardinierele printre arbusti si straturi cu flori, sau le poti aseza intr-o maniera creativa, astfel incat sa realizezi forme geometrice interesante sau chiar neconventionale.

Pentru mai multe idei accesati desprepavaje.ro!

Related posts

Ce tipuri de pereti alegi?

Adina Meyers

Află ponturi utile pentru vânzarea locuinței

Adina Meyers

Sfaturi utile, in cazul in care cumperi o casa pentru a o renova

Adina Meyers