LifeStyle

Fiskars a lansat noutatile pentru gradinarit 2013

Fiskars SmartFit™− cea mai potrivita foarfeca de gradina pentru gradinarilor

Foarfeca universala combina confortul si deschiderea lamelor ajustabila. 

Noua foarfeca Fiskars SmartFit™ cu mecanism de forta se potriveste perfect ambelor maini si are deschiderea lamelor ajustabila pentru a face fata oricarui tip de taiere.

Capacitate de taiere ajustabila

Versatilitatea este accesibila prin mecanismul practic cu pivot portocaliu care permite ca deschiderea lamei sa se dubleze de la capacitatea standard de 12 mm pana la 24 mm.

Cea mai potrivita pentru mainile gradinarilor

Foarfeca pas cu pas Fiskars SmartFit™ este conceput sa se potriveasca ca o manusa in orice mana: dreapta sau stanga indiferent de marime. Aceasta caracteristica este completata si de utilizarea Fiskars SoftGrip™ pe manere pentru o priza sigura si o absobtie buna a socurilor. Materialul Fiskars FiberComp™ (poliamida armata cu fibra de sticla) asigura greutatea redusa si rezistenta manerelor

Forma optima cu prinderi optionale

Pentru a imbunatati si mai mult versatilitatea foarfecii, designul manerului Fiskars SmartFit™ permite taierea optima indiferent de tipul de prindere in mana a foarfecii.

Pentru siguranta fiecare foarfeca are un toc permanent care protejeaza lamele atunci cand se afla in raftul magazinului dar si acasa, atunci cand foarfeca nu este utilizata. 

Gama Fiskars SingleStep™ introduce  noi produse

Gama castigatoare a premiului red dot se completeaza cu o serie de unelte pentru taiere.

Plecand de la succesul avut cu foarfecile ambidextre castigatoare a premiului red dot, gama Fiskars SingleStep™ introduce acum patru noi unelte: doua foarfeci cu mecanism pas cu pas, contracutit curbat (mica si mare) pentru taierea lemnului verde, o foarfeca nicovala, contracutit curbat, pentru lemnul uscat si dur dar si o foarfeca pentru gard viu cu lame din oțel durificat cu profil ondulat.  

Aceste unelte esentiale pentru gradinarii incepatori dornici sa incerce toate tipurile de taiere prezinta manere rezistente, confortabile, din fibra de sticla armata cu polipropilena (PPGF). 

· Foarfeca universala pentru multiple utilizari de taiere cum ar fi metal, plastic, funie sau furtun.

· Foarfeca utilitara pentru taierea materialelor mai usoare din gradina precum plastic, furtun, foițe de metal etc.

· Foarfeca cu mecanism de forta (diametru de taiere pana la 22mm), ideala pentru taierea lemnului in vegetatie.

· Foarfeca nicovala (diametru de taiere pana la 22mm) este potrivita pentru taierea lemnului uscat sau dur.

My First Fiskars® – conceput pentru copii, impreuna cu copii

Fiskars introduce o noua dimensiune a calitatii pentru uneltele de gradinarit pentru copii.

In 2013 Fiskars introduce o gama de unelte de gradinarit special conceputa pentru copii – solutii inovatoare care pun accentul pe siguranta si standarde inalte de calitate Fiskars.

Gama My First Fiskars® este rezultatul a doi ani de obsevatie a copiilor in actiune – o misiune dedicata producerii uneltelor perfecte pentru copii care sa indeplineasca toate nevoile acestora. Forma, marimea, culoarea dar si designul manerelor au fost dezvoltate pe baza a numeroase teste si a raspunsurilor  primite chiar de la copii. Gama contine unelte colorate utile in fiecare anotimp si pentru utilizare indelungata.

Gama My First Fiskars® cuprinde de asemenea patru unelte lungi (o lopata, o cazma, o grebla si o matura) care au cozi rezistente de aluminiu, manere rotunde portocalii si capete din polipropilena. Uneltele pentru sapat sunt intarite suplimentar cu fibra de sticla iar grebla pentru frunze contine acetil termoplastic (POM), pentru o flexibilitate sporita.

Toate uneltele din gama My First Fiskars® sunt aprobate CE, garantand faptul ca acestea sunt in conformitate cu directivele Comisiei Europene.  

Related posts

(P) Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

Adina Meyers

METROPOLIS – microcentrala mica cu parametrii functionali mari

Adina Meyers

Star Wars: A new Hope in concert!

Adina Meyers