LifeStyle

Decernarea premiilor pentru concursul TONDACH® – Profesionistul anului 2012 in acoperisuri

In cadrul evenimentului se vor prezenta proiectele inscrise, cele castigatoare din fiecare tara iar ulterior decernarea marelui premiu, un VW – Amarok TDI, 4×4 Offroad. Reamintim ca la concurs au participat profesionistii in montarea de acoperisuri care au realizat un obiectiv cu produse TONDACH® (tigle ceramice si accesorii pentru acoperisuri) in perioada 1 noiembrie 2011 si 31 octombrie  2012.

Concursul a avut un caracter national si international. Concursurile nationale “Profesionistul anului 2012 in acoperisuri” au avut loc in Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Boznia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Austria, Ucraina, Cosovo. Juriul a evaluat proiectarea si montarea profesionista cu produse TONDACH®, utilizarea de componente TONDACH® Tuning, precum si profesionistul in actiune (pe baza fotografiilor).

La etapa finala va participa din tara noastra George Saracin  care a primit premiu pentru renovare monument istoric (Castelul Peles), solutia aleasa fiind a tiglelor tip Solzi Cedonia, Daniel Ene pentru renovare monument istoric (Muzeul de Arta Veche Medievala Furnica Minovici, o superba casa in stil Tudor din Bucuresti), cu Solzi Clasic Sibiu si Remus Dosinescu – renovare casa rezidentiala din Ploiesti, solutia aleasa fiind tot Solzi Clasic Sibiu.

 

Related posts

Eficiență, curățenie și profesionalism cu covorașele Sanito

Adina Meyers

Praktiker implineste 10 ani pe piata din Romania

Adina Meyers

Tort vesel, in culori de sezon

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe