LifeStyle

Decernarea premiilor pentru concursul TONDACH® – Profesionistul anului 2012 in acoperisuri

In cadrul evenimentului se vor prezenta proiectele inscrise, cele castigatoare din fiecare tara iar ulterior decernarea marelui premiu, un VW – Amarok TDI, 4×4 Offroad. Reamintim ca la concurs au participat profesionistii in montarea de acoperisuri care au realizat un obiectiv cu produse TONDACH® (tigle ceramice si accesorii pentru acoperisuri) in perioada 1 noiembrie 2011 si 31 octombrie  2012.

Concursul a avut un caracter national si international. Concursurile nationale “Profesionistul anului 2012 in acoperisuri” au avut loc in Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Boznia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Austria, Ucraina, Cosovo. Juriul a evaluat proiectarea si montarea profesionista cu produse TONDACH®, utilizarea de componente TONDACH® Tuning, precum si profesionistul in actiune (pe baza fotografiilor).

La etapa finala va participa din tara noastra George Saracin  care a primit premiu pentru renovare monument istoric (Castelul Peles), solutia aleasa fiind a tiglelor tip Solzi Cedonia, Daniel Ene pentru renovare monument istoric (Muzeul de Arta Veche Medievala Furnica Minovici, o superba casa in stil Tudor din Bucuresti), cu Solzi Clasic Sibiu si Remus Dosinescu – renovare casa rezidentiala din Ploiesti, solutia aleasa fiind tot Solzi Clasic Sibiu.

 

Articole similare

VINEXPERT l-a adus pe Maximilian Riedel la Bucuresti

comunicat de presa

www.arctic.ro – un site FRESH care iti premiaza loialitatea

comunicat de presa

Floria.ro creste cu 40%, la 1.05 milioane euro in 2015

casamea.ro

Lasă un comentariu

20 + 13 =