Amenajari Exterioare Balcon si terasa

8 interioare diferite decorate cu roz

Rozul nu are o reputație foarte bună. Pentru unii este exclusiv culoarea fetelor, pentru alții poate fi prea țipător pentru o amenajare. Dar noi am găsit opt interioare în care culoarea roz este vedeta amenajării și se potrivește perfect. 

Tapetul asortat cu canapeaua

În imaginea de mai sus, tapetul roz, cu flori mărunte a fost asortat cu canapeaua și scaunul. Întreaga compoziție este de impact datorită tapetului de pe perete, care conferă interiorului un aer clasic, de casă englezească.

Mixează mai multe nuanțe 

Poți să obții un living cu adevărat dinamic și colorat dacă vei mixa diferite nuanțe de roz. Poți, spre exemplu, să alegi o husă pentru canapea cu motive florale bogate, pe care să arunci câteva perne la fel de colorate, dar care să fie în contrast cu materialul canapelei. Covorul ciclam va completa perfect amenajarea și chiar dacă pare că sunt multe culori și texturi, vei obține o atmosferă veselă în living.

Perdea în loc de ușă

Iată un truc simplu, pe care îl folosesc și designerii de interior: pentru a crea senzația de spațiu, ușa care face trecerea între camere a fost înlocuită de o simplă perdea. Un material textil roz, cu dungi verticale este o soluție simplă și de efect pentru acest interior mic.

Un perete întreg roz

Rozul pudrat merge perfect într-un dormitor mic, care are nevoie de un pic de personalitate. Alege lenjerii de pat albe pentru constrast și câteva perne albastru deschis pentru echilibru și tocmai ai creat un spațiul numai bun pentru odihnă.

Vezi și restul de 8 interioare decorate cu roz în galeria foto atașată articolului.

Related posts

Redecorare cu stil pe terasa

Adina Meyers

3 site-uri care te ajută să pui la punct casa pentru şcoală

Adina Meyers

Uneltele de grădinărit, la mare căutare în ultimele 6 luni

Adina Meyers