Home

8 idei practice pentru Valentine’s Day

De Valentine’s Day, când toți suntem cu gândul la iubire și la prietenie, poți să îți pui creativitatea la încercare cu câteva proiecte DIY inspirate de sărbătoarea iubirii. Proiectele pe care ți le propunem sunt mici decorațiuni sau accesorii care se potrivesc perfect în orice amenajare.

Pot fi minunate cadouri pentru cei dragi, pentru casa ta sau chiar pentru tine. Sunt simplu de făcut și nu ai nevoie de multe materiale.

Stickere pentru dormitor

De Valentine’s Day, decorează-ți dormitorul cu inimi roșii. La magazinele de bricolaj și hobby-uri, vei găsi abțibilduri colorate, pe care le poți decupa foarte simplu în formă de inimă, în orice dimensiune dorești. Pune câteva inimi deasupra tăbliei patului și fă-i o surpriză plăcută celui drag. Evident, că te poți juca cu formele și culorile.

Ștampile pentru cadouri

Este simplu să îți faci singur o ștampilă în formă de inimă pentru cadouri. Materiale necesare:

  • o bucată de linoleum moale pe care să o decupezi în formă de inimă, după dimensiunea dorită
  • o bucată de lemn moale
  • silicon sau lipici
  • vopsea acrilică

Cum procedezi: lipește cu silicon sau lipici linoleumul decupat în forma dorită pe lemn, apoi toarnă vopsea acrilică în culoarea dorită într-un recipient si trece ștampila prin ea. Fă mai întâi câteva probe pe hârtie, apoi ștampilează cadourile cu multe inimi. Găsești toate materialele necesare la magazinele de hobby-uri și tot aici poți găsi multe alte forme de astfel de ștampile.

Pont: dacă folosești vopsea pentru materiale textile, îți poți personaliza hainele sau gențile textile.

Amintiri de pus în ramă

O ramă cu un desen inspirat este mereu o idee bună. Folosește o ramă veche, pe care o poți vopsi în alb. După ce se usucă, o poți șmirghelui fin pentru a-i dat un efect de patină. Dacă nu te priccepi la ilustrație, poți pune în ramă câteva fotografii cu voi, alături de un mesaj simpatic, printat. 

Vezi mai multe idei în galeria foto.

Related posts

DIY: Cum se face laptele de cocos acasă

Adina Meyers

Cum se repara bateriile defecte

Adina Meyers

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers