Organizarea bucatariei este modalitatea in care va puteti usura si eficientiza timpul petrecut acolo. Condimentele, precum si ustensilele si alte lucruri din aceasta camera isi vor gasi locul potrivit daca gasim locul potrivit pentru plasare.
Inainte de a va apuca propriu-zis de organizare aveti in vedere cateva reguli
- Nu tine condimentele in bataia soarelui
- Incercati sa le depozitati departe de aragaz
- Pastreaza-le in recipiente bine inchise
- Grupeaza-le in functie de frecventa utilizarii
- Eticheteaza-le
Sertare glisante
Avanjatul acestui design compact este ca poti vedea recipientele cu usurinta. Puteti personaliza aceste sertare in functie de recipientele depozitate.
Borcane cu magnet
Pe un panou cu magnet puteti amplasa borcanase pline cu ingrediente. Acest mod de oranizare va ajuta sa fiti si creativ. Achizitionati borcanase de diverse forme. In plus va puteti ajuta si de culorile condimentelor pentru a fi mai frumos vizual.
Agatati-le-n „cuier” 😊
Insurubati sau fixati carligutele pe partea din spate a usii dulapului. In acest fel puteti eficientiza spatiul. Este indicat sa le depozitati intr-un dulap care contine produse uscate.
Etajera rustica
Atasati acest raft de sarma pe partea din spate a usii camarii sau a unui perete de bucatarie pentru o depozitare verticala usoara. Acest raft se potiveste recipientelor standard din magazine.
Eprubete de sticla
Va puteti transforma bucataria in propriul laborator de delicatese. Ce-i drept daca algeti eprubete mici va trebui sa aveti in vedere ca produsul va fi in cantitate mai mica.
Organizator in trepte
Stocarea verticala castiga din nou. Acest tip de organizator este potrivit mai ales pentru bucatariile mici. Tampoanele antiderapante pe fiecare nivel protejeaza borcanasele impotriva aluunecarii.