LifeStyle

5 modalități de a vă crește economiile în acest an

Pandemia a provocat pierderi de locuri de muncă, probleme, multă anxietate economică, datorii suplimentare și o recesiune care afectează în mod disproporționat femeile.

Însă, dacă intrați în 2021 cu scopul de a vă construi sau de a vă completa contul de economii, experții spun că există mici strategii care vă pot ajuta să treceți la ofensă.

Iată șapte moduri mici, dar eficiente, de a vă crește efectiv economiile în acest an.

Apăsați „Dezabonare” la aplicațiile pe care nu le utilizați

Dezabonati-va de la magazinele care trimit newslettere, ori de la aplicatiile de pe mobil platite pe care nu le mai folositi.

Chiar și cu cele mai bune intenții de a economisi bani, dacă vom vedea un e-mail cu 70% reducere la magazinul nostru preferat, vom face clic pe el.Dacă resursele sunt limitate nu riscați pentru aceste tentații.

Apoi, așa cum precizam anterior, dezabonați-vă de la orice aplicații de telefonie. Dar și servicii de abonament pentru care plătiți, dar pe care nu le utilizați.

După ce v-ați dezabonat de la conturile de abonament, poate fi util să convertiți acei bani în economii. Prin configurarea unui transfer lunar automat pentru aceeași sumă.

De exemplu, dacă reduceți un serviciu de streaming de 15 USD pe lună. Efectuați un transfer automat recurent în contul dvs. de economii pentru 15 USD pe lună. Astfel până la sfârșitul anului, veți avea economii suplimentare de 180 USD.

Puneți deoparte chiar și 15 lei/zi

Dacă creați un cont de economii de la zero, faceți-l accesibil punând deoparte o sumă mică. Cum ar fi 15 lei pe zi. Într-un an, veți avea economii de peste 5.000 de lei.

 

Cititi mai multe pe romanialibera.ro 

Related posts

Viata fara risipa. Cum sa traiesti sanatos si eco friendly.

Adina Meyers

Reguli de igienă esențiale în restaurante și baruri

Adina Meyers

Învață să dai culoare grădinii tale la EXPO FLOWERS & GARDEN

Adina Meyers