Image default
LifeStyle

Fir Italia #ArchitectDay in Showroom-ul principal Delta Studio

Vineri, 13 octombrie 2017, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc un eveniment pentru arhitecti si designeri organizat de Fir Italia. Fondata in 1957 de Nazzareno Piesco, Fir Italia este prima companie producatoare de baterii care a apelat la designeri si arhitecti pentru a crea noi modele.

La eveniment au participat arhitecti si designeri colaboratori, precum si reprezentantii Fir Italia – Antonio Piesco, proprietarul fabricii, care a sustinut o prezentare despre istoria companiei, Raffaella Sacco, Director de Export si Andreea Lifu, reprezentant Fir Italia in Romania.

La eveniment a avut loc o tombola, cu premii constand in espressoare Bialetti si o vizita la fabrica Fir. Evenimentul a continuat la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Gîrboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Fir Italia a fost prima companie din industrie care s-a preocupat de designul estetic, cu ajutorul creativitatii arhitectilor si designerilor, si printre primii care au utilizat materiale noi, ca piatra onix si o gama larga de finisaje colorate.

Produsele Fir Italia sunt disponibile prin Delta Studio.

Articole similare

Cum iti hranesti broscuta?

Geanina Bica

Cafeaua poate fi distractie

comunicat de presa

Cresterea unui bonsai in locuinta iti poate schimba viata!

Ana Mincu

Lasă un comentariu