LifeStyle

Fir Italia #ArchitectDay in Showroom-ul principal Delta Studio

Vineri, 13 octombrie 2017, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc un eveniment pentru arhitecti si designeri organizat de Fir Italia. Fondata in 1957 de Nazzareno Piesco, Fir Italia este prima companie producatoare de baterii care a apelat la designeri si arhitecti pentru a crea noi modele.

La eveniment au participat arhitecti si designeri colaboratori, precum si reprezentantii Fir Italia – Antonio Piesco, proprietarul fabricii, care a sustinut o prezentare despre istoria companiei, Raffaella Sacco, Director de Export si Andreea Lifu, reprezentant Fir Italia in Romania.

La eveniment a avut loc o tombola, cu premii constand in espressoare Bialetti si o vizita la fabrica Fir. Evenimentul a continuat la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Gîrboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Fir Italia a fost prima companie din industrie care s-a preocupat de designul estetic, cu ajutorul creativitatii arhitectilor si designerilor, si printre primii care au utilizat materiale noi, ca piatra onix si o gama larga de finisaje colorate.

Produsele Fir Italia sunt disponibile prin Delta Studio.

Articole similare

Bosch devine si ’’mai verde’’

Adina Meyers

Studiu Webdesk Agency: În 2020, românii își programează curățenia la domiciliu de pe telefon

Adina Meyers

4 idei despre ce sa faci si ce sa NU faci pentru a te feri de hotii de locuinte

Adina Meyers