Aflata la cea de-a treia amenajare de locuinta pentru aceiasi proprietari, cu care, de altfel, are o relatie de prietenie, designerul Amalia Predescu propune un interior preponderent modern, mixat cu elemente vintage si etnice, pentru un look interesant.

Oameni de afaceri activi si foarte energici, gazdele noastre sunt cu cuplu tanar, momentan fara copii, care in ultimii ani si-a schimbat de mai multe ori locuinta in cautarea unui camin care sa combine confortul, intimitatea si facilitatile unei zone din care accesul catre job sa se poata realiza usor.

De aceasta data, au renuntat la traiul la bloc – stateau intr-un apartament cu patru camere – pentru a se muta la casa. Nu au cautat ceva gata construit, intrucat au dorit sa-si ridice singuri locuinta la care visau.

Avand serviciile in partea de nord a orasului, a fost destul de greu sa gaseasca un teren intr-o zona mai putin aglomerata si nu foarte zgomotoasa.

„Cautam o zona linistita, de case, cu stradute neaglomerate, unde sa mai putem trai senzatia de viata la curte.”

Au gasit-o in Sisesti, o zona inca ofertanta din punct de vedere imobiliar, foarte aproape de Mogosoaia. In anul 2010 au achizitionat aici un teren de 120 de metri patrati, pe care se afla o casa batraneasca, demolata insa ulterior. In acelasi an au inceput lucrarile la noua constructie, finalizata in octombrie 2015.

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa Mea din aprilie 2016.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

 

 

Related posts

Cum sa iti supraveghezi bebelusul cu un baby monitor

Adina Meyers

Culori regale pentru casa ta

Adina Meyers

3 site-uri care te vor ajuta sa transformi o casa in “acasa”

Adina Meyers