Decor

28 de idei. Cum iti poti decora masa de Craciun

Sunt nenumarate moduri prin care iti poti decora casa in aceasta perioada.

Una dintre cele mai simple modalitati de a-ti umple casa cu veselie in perioada Sarbatorilor este prin adaugarea unor decoruri deosebite.

O mare parte din energia ta de decorare s-ar putea indrepta in mod natural spre  bradul de Craciun. Totusi, un aranjament pentru masa de Craciun poate avea un impact la fel de mare pentru tine si cei dragi. Si la baza fiecarui aranjament de masa se afla o piesa centrala spectaculoasa.

Sarbatorile de la sfarsitul anului au fost intotdeauna cele mai frumoase perioade din an. Reprezinta momentul in care ne revedem cu toti cei dragi pentru a petrece timp pretios. Si, chiar si in aceste vremuri anevoioase ne putem umple casa de magie.

Desi de multe ori, asa cum spuneam bradul este vedeta casei, acesta ar putea fi eclipsat de masa de Craciun. In ultimii ani atentia pentru detalii a inceput sa capete o importanta deosebita. Iar aceste aranjamente pentru masa pot ajunge chiar la rang de arta!

De la lumanari elegante pana la ghirlande luxuriante, aceste aranjamente superbe rivalizeaza cu siguranta cu decorurile din restul casei. Va puteti folosi de asemenea de flori, lumanari , fructe, crengute de brad si multe altele.

Daca doriti sa creati un tablou de Craciun care sa atraga toate simturile, aruncati o privire pe ideile de mai jos.

Related posts

3 pași simpli pentru o atmosferă de toamnă cosy

Adina Meyers

Cum să obții o locuință practică și stilată. Q&A cu arhitect Andra Marinescu

Adina Meyers

Cum să alegi mobila pentru living în funcție de stilul tău

Adina Meyers