Home

24 de idei captivante pentru mobila din paleti de lemn

Uneori, avem acasa diferite obiecte pe care credem ca nu avem la ce sa le folosim. Unele dintre ele sunt paletii de lemn, pe care ii tinem aruncati prin gradina sau prin garaj. Doar ca paletii de lemn pot fi folositi in multiple moduri in locuinta. Ei pot fi montati in asa fel incat sa formeze mobila pntru casa sau pentru gradina, dar pot fi folositi si in gradina, ca suport pentru flori.

Mobila din paleti de lemn este foarte practica si foarte rezistenta. Normal, aceasta rezistenta este data si de tipul de lemn din care paletii sunt facuti, dar, de obicei, structura lor ii face asa de buni pentru sustinerea greutatilor mari. Asadar, cu cativa paleti de lemn pusi unul peste altul poti rezolva un pat. Mai ai nevoie de o saltea si de lenjerie de pat si te-ai facut cu un pat mult mai ieftin decat ar costa de obicei un asemenea cadru. 

Dar paletii de lemn pot fi folositi si la alte lucruri. Spre exemplu, iti poti aranja in gradina un set de fotolii si o masuta foarte chic. Mai ai nevoie de cateva roti (pentru masuta) si perne pentru a face paletii mai confortabili (pentru fotolii). 

In interiorul casei, paletii poti fi folositi si la construirea unui dulap sau a unui suport pentru pantofi. 

Asadar, trebuie sa mai gasiti cativa paleti de lemn si va puteti construi propria mobila personalizata in casa. 

Mai multe idei pentru acest tip de mobila puteti gasi in galeria foto a articolului.

Sursa Foto: Home Decor

Related posts

PROMOȚIE! 100.000 de bilete de avion la 9,99 euro. Care este destinaţia?

Adina Meyers

Cea mai mare colecție semnată de pictorul suprarealist Victor Brauner, scoasă la vânzare – VIDEO

Adina Meyers

Italienii se pregătesc de Festivalul de Film de la Veneția. Regulile sunt adaptate situației pandemice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe