Image default
Home

33 de idei practice pentru depozitarea incaltarilor in casa

Orice persoana care are mai multe perechi de incaltaminte s-a intalnit cel putin o data cu problema aranjarii acestor perechi. Pentru acest lucru, puteti folosi numeroase trucuri de aranjare a perechilor de incaltaminte.

De la buzunare special facute pe perete la rafturi suprapuse pentru incaltaminte, de la umerase indoite la tuburi de carton, toate pot fi folosite pentru depozitarea pantofilor, a adidasilor sau a sandalelor.

Spatiul de depozitare este o problema des intalnita atunci cand vrem sa ne aranjam incaltaminte. Acest lucru este accentuat de faptul ca, in Romania, datorita anotimpurilor ploioase, este necesar sa avem mai multe tipuri de incaltaminte de sezon.

Un sfat foarte bun pentru a beneficia din plin de spatiu (chiar daca este mic) este alternarea pozitiei pantofilor. Asezand un pantof cu varful in jos, iar deasupra sa, unul cu varful in sus, poti profita de orice spatiu.

O alta metoda este depozitarea incaltarilor in debara, pe cutii de lemn, in tuburi de carton sau agitate pe diferite spatii facute din lemn, plastic sau alte materiale.

Un cuier vechi poate fi pus la intrarea in casa, jos, iar perechile de adidasi pot fi agatate acolo.

Sursa Foto: Home Decor

Articole similare

Sugestii de decoratiuni pentru locuintele cu suprafete mici

Catalina Coca

3 proiecte ingenioase pentru casa ta pe care le poți face singur

comunicat de presa

Vopseaua cu efect de tablă de scris, stimulent pentru creativitate

comunicat de presa

Lasă un comentariu