Home

10 accesorii casnice din curele de piele

Imaginatia iti poate oferi multe idei originale, daca nu te induri sa renunti la vechile accesorii si lucruri din casa. De exemplu, daca te-ai plictisit de curelele din piele pe care le-ai folosit de-a lungul anilor, le poti da o multime de noi utilizari, unele mai ingenioase decat altele.

Am descoperit, prin intermediul Decoist.com, cat de practice pot deveni vechile curele intr-o locuinta, mai ales datorita cataramelor si a materialului rezistent din care sunt confectionate.

Poti folosi vechile curele din piele pentru a prinde draperiile sau pentru a realiza decoratiuni originale pentru diverse obiecte din casa, cum ar fi un ceas de perete sau o vaza pentru flori.

Cu ajutorul unor curele poti face si un dulap de perete, dintr-un vechi sertar din lemn, sau un suport original pentru cartile preferate.

Daca nu mai ai loc de revistele imprastiate prin toata casa, le poti organiza cu ajutorul a doua curele si a unei perne, transformandu-le intr-un taburet adorabil.

De asemenea, o curea din piele se poate transforma in manere practice pentru sertarele din bucatarie, asortate cu un scaun al carui sezut a fost reconditionat cu ajutorul unor fasii de piele.

Dintre toate accesoriile casnice prezentate in galeria de mai sus, pe noi ne-a impresionat cel mai mult covorul din living realizat din curele. Daca ti se pare dificil sa strangi atat de multe curele, poti incepe cu un covoras din curele pentru holul de la intrare.  

Related posts

Homes with Soul

Adina Meyers

Realizaţi singuri decoraţiunile pentru Halloween!

Adina Meyers

Scandinavian Inspired Clothes Airers

Adina Meyers