LifeStyle

Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Toate uneltele Fiskars pentru zapada au fost concepute si gândite pentru utilizatori. Pe lânga greutate redusa, durabilitate si rezistenta, uneltele Fiskars sunt ergonomice si elimina aplecarile dificile din timpul deszapezitului. In acelasi timp, muchia din metal sapa in zapada si in gheata mai dura.

 

Deszapezitul reprezinta o buna ocazie de a face miscare in aer liber, iar la sfârsit puteti sa va bucurati de rezultatul muncii depuse – o alee curata, usor accesibila. Inainte de a incepe, executati câteva miscari de incalzire si imbracati-va corespunzator. De asemenea, este bine sa alegeti unealta potrivita pentru ceea ce aveti de facut.

• Cazmalele si lopetile de zapada sunt solutia perfecta pentru curatarea curtilor mici si deszapezirea suprafetelor aflate sub nameti.

• Impingatorul de zapada este unealta potrivita atunci când zapada poate fi impinsa intr-o singura directie, evitându-se astfel sapatul sau ridicatul zapezii.

• Pentru curtile mari si pentru indepartarea eficienta a zapezii, impingatorul sanie pentru zapada este cea mai buna solutie. Folosind forta picioarelor si a spatelui este foarte usor sa degajati portiuni mari de zapada, evitand efortul asupra mâinilor si umerilor.

• Pentru soferii iscusiti, e intotdeauna bine sa aveti in dotare Lopata pentru masina Snow Light atunci cand va deplasati cu masina in conditii de iarna si pe drumuri periculoase.

Reinventam uneltele de zapada

Gama de unelte pentru zapada Fiskars sunt un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Fiskars este parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incât lucrul In curte si gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut – asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul.

Pentru detalii intrati aici.

Related posts

Sapunul. 10 utilizari surprinzatoare de care nu stiai!

Adina Meyers

Teatru, arte, carte si design floral, in GRADINA CU ARTISTI

Adina Meyers

În ce condiții îți poți face concediul în Grecia

Adina Meyers