Dacă pentru tine a te relaxa înseamnă și să citești o carte bună, atunci trebuie să știi că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a crea un loc perfect pentru lectură.

Holul reprezintă una dintre încăperile în care se poate amenaja ușor un loc de lectură șic. Acest lucru este posibil mai ales în casele spațioase, cu holuri mari și luminoase. „Ingredientele” necesare colțului de lectură se pot reduce la un fotoliu și o măsuță rotundă. Prin crearea unei nișe în perete pentru depozitarea cărților preferate și montarea unor tablouri cu chipurile celor dragi poți oferi acestui loc o notă personală.

Un pat de zi și unul de noapte… Nu, nu sună ciudat. Dacă încăperea este suficient de mare, pe lângă patul de noapte, poate fi instalat și un al doilea pat, de zi, ceva mai mic, dar amenajat în așa fel încât să ofere condițiile necesare pentru lectură. Dacă deasupra patului sunt montate rafturi cu cărți, cu atât mai bine.

Livingul este una dintre cele mai indicate camere pentru amenajarea unui colț de lectură. Nu e nevoie decât de un șezlong, un taburet și un lampadar. Alese cu atenție, aceste elemente se pot integra perfect în designul încăperii.

Pentru mai multe idei și inspirație, accesați galeria foto.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cele mai importante criterii de achiziție a unei pergole retractabile

Adina Meyers

Relaxare la piscină, în curtea casei

Adina Meyers

Cum sa iti decorezi biroul de acasa

Adina Meyers