Home

Ramele foto pot fi și obiecte decorative

Ramele foto cu chipurile celor dragi sau cu amintirile din vacanță pot completa și însufleți orice spațiu. Chiar și imaginea băii sau a holului de la intrare poate fi schimbată radical cu ajutorul lor.

Decorarea casei cu rame foto are și o serie de avantaje deloc de neglijat. Ramele sunt relativ ieftine, acțiunea de înrămare și fixare în perete sau pe un suport este ușoară, iar efectul decorativ este puternic.

Ramele foto sunt disponibile într-o gamă variată de materiale, modele și culori. Chiar și în privința stilului, puteți găsi diversitate: clasice, rustice, vintage (cu aspect patinat), moderne. Prin urmare, indiferent de tipul amenajării, veți putea găsi rame în ton.

Bătăi de cap pot apărea în ceea ce privește modalitatea de combinarea a ramelor (în cazul în care doriți un melanj de rame). Dacă vă doriți o galerie foto armonioasă, este indicat să alegeți același model de rame. Dimpotrivă, dacă vă doriți o amenajarea atipică, puteți combina mai multe tipuri de rame (diferite culori, forme sau dimensiuni).

În ceea ce privește modalitatea de prindere, puteți alege una din cele doua variante: banda dublu-adezivă sau suportul fix (cui, agățătoare etc.).

Dacă nu aveți înclinații estetice sau ochiul format pentru o distribuire armonioasă a ramelor foto într-o încăpere, vă puteți inspira din galeria foto. Succes!

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Coronavirus: cum pot ajuta fondurile structurale europene

Adina Meyers

Jocurile de noroc, multiple beneficii asupra psihicului

Adina Meyers

Interviul din biroul angajatorului s-a mutat la tine în sufragerie. Cum să-ți amenajezi spațiul productiv. Idei practice

Adina Meyers