Dacă te gândești să schimbi ușile din locuința ta poți lua în calcul și modelele glisante. Ușile glisante sunt o alternativă a celor clasice. Se potrivesc în cadrul oricărui stil de design interior – vintage, industrial, shabby chic, modern etc.

 Așadar, nu trebuie să îți faci probleme în privința riscului de a nu se potrivi cu amenajarea deja existentă a casei tale. Oricum, pe piață se găsesc multe variante; cu siguranță le vei putea achiziționa pe cele potrivite pentru tine și căminul tău.

Unul dintre motivele pentru care este indicat să optezi pentru uși glisante este acela al spațiului. Cu ajutorul lor vei câștiga mai mult loc în casă, dar vei putea să delimitezi și altfel suprafața camerelor. De exemplu, livingul poate fi împărțit în două zone – una de odihnă și alta de zi.

Un alt avantaj al acestor uși este faptul că oferă un aer șic interiorului în care sunt montate. Pot fi simple sau pictate, din lemn sau din sticlă etc.; indiferent de model vor da un aer aparte și plin de personalitate locuinței tale.

Aceste uși se montează pe o șină fixată fie pe podea, fie în tavan.

Pentru mai multă inspirație în cazul ușilor glisante poți consulta și galeria foto.  

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

O casa de vacanta cu buget redus

Adina Meyers

Stilul rustic din nordul Franţei, transpus la Prejmer

Adina Meyers

Ce trebuie sa faci daca te muti intr-o garsoniera

Adina Meyers