Atat pentru a ilumina stradal, cat si pentru incinte sau hale, locuri in special de mare anvergura, s-au folosit dintotdeauna obiecte de iluminat, acolo unde proiectia fasciculului de lumina propunea cu adevarat contexte redutabile pentru a se executa anumite procese mai ales in plan nocturn, dar si pentru a securiza adecvat diferite locatii.

Daca in trecut nu se puteau distinge decat variante conventionale, in general becuri, lumina de neon sau alte instalatii de uz general, in prezent proiectoarele cu led sunt de departe inovatia tehnologica de mare anvergura, mai ales datorita dispunerii unor senzori de miscare, intensitate sau alte caracteristici functionale in constructia lor.

Care sunt principalele beneficii ale proiectoarelor cu led?

Deseori,  cand achizitionam corpuri de iluminat dorim ca investitia facuta sa fie direct proportionala cu functionalitatea, calitatea sau durata de viata a produsului achizitionat.

In acest caz proiectoarele cu led nu propun nimic altceva decat o durata de viata extinsa, tehnologia LED fiind recunoscuta pentru longevitate dar si eficienta, mai ales asupra modului in care este proiectata imaginea.

O alta intrebare pe care o pun deseori doritorii de astfel de produse este consumul de energie raportat la functionalitatea unui astfel de produs.

Nu numai ca forma sa ergonomica de functionare conduce la un consum redus, dar si perioada indelungata in care poate fi folosit il transforma de departe intr-o investitie rentabila.

Insa poate va intrebati care sunt tipurile de lumina folosite de proiectoarele cu LED. In acest caz, se pot distinge 3 forme distincte, anume : lumina alba, lumina calda sau lumina rece-galbuie.

Aceste tipuri pot fi redate datorita unui parametru functional denumit temperatura de culoare, ce este situat in jurul valorii de 3000-7000 kelvin, iar modul sau de folosire este direct proportional si cu activitatea identificata intr-o anume situatie.

Facand o scurta comparatie cu majoritatea becurilor identificate in comert,  LED-urile pot avea o eficienta sporita cu pana la zece ori mai mare, un lucru care atesta eficienta lor pe o durata mai mare de timp.

In plus, odata identificata o variatie de energie ceva mai mare, majoritatea becurilor devin casante, producand un nivel ridicat de caldura, o situatie in care din nou becurile LED se identifica ca o varianta rezistenta, avand proprietati de retinere ale caldurii datorita materialelor de constructie.

Inovatia este mentinuta cu ajutorul unor standarde de performanta

Spre exemplu, pentru spalatorii auto, agronomie sau alte locuri in care se frecventeaza activitate nocturna specifica, este nevoie de rezistenta ale acestor corpuri de iluminat.

Odata ce au fost semnalate fenomene meteorologice sau scaderi considerabile de temperatura deseori pot fi intalnite degradari in structura lor, lucru care la un proiector cu LED nu poate fi identificat datorita protocoalelor de lucru                      IP-65 si IP-66.

 Nu numai ca parametrii functionali vor fi cei doriti, dar chiar si o temperatura negativa poate fi antrenata cu usurinta, un lucru care atesta calitatea acestor dispozitive.

Majoritatea structurilor acestor proiectoare sunt protejate cu ajutorul unor carcase metalice pentru a nu fi sublimate functiile lor principale, iar prezenta unui transformator in constructia sa va spori functionalitatea indelungata.

Senzorul de miscare, caracteristica principala care completeaza un asemenea mecanism

Pentru a fi eficienti intr-o anumita sarcina ,trebuie sa indreptam fasciculul de lumina spre locul in care se petrece activitatea.

Gratie senzorilor inteligenti, dar si a controlului facil a acestui dispozitiv este posibil acest lucru, unghiul de vizualizare ajungand deseori la valori mai ridicate de 100 grade.

Iluminatoare concepute special pentru camerele de supraveghere

Stiati ca in completarea perfecta a unui kit de supraveghere video poate intra un iluminator cu infrarosu care va fi argumentul perfect pentru a obtine luminozitate pe timp de noapte?

La nivelul tuturor spatiilor obscure poate fi obtinut un nivel de vizibilitate adecvat, un lucru care va spori securitatea imobilelor atat pe interior, cat si pe exterior.

Prezenta unui numar de pana la 50 de leduri poate eficientiza aceasta sarcina, mai ales pentru camerele video care nu dispun de optiuni redutabile de captare a imaginii pe timp de noapte.

Proiectoare led cu discounturi mari pe comenzi.ro

Atat pentru activitati de rutina, cat si pentru iluminarea diferitelor spatii private sau publice, pot fi achizitionate proiectoare led de ultima generatie.

Modalitatile distincte de pozitionare, fara sa fie nevoie de prezenta unor cabluri de legatura poate fi un avantaj, noutatea fiind completata de prezenta unui brat metalic dinamic, care permite modificarea unghiului de vizualizare.

Majoritatea proiectoarelor sunt dispuse in jurul unui parametru de putere redutabil, astfel incat actiunile indentate sa fie finalizate in deplin control si precizie.

Fiecare produs dispune de un manual de instalare, astfel incat sa stiti cum trebuie acesta amplasat si care sunt demersurile ce se impun pentru o fixare adecvata.

Exista produse care prezinta un grad ridicat de incredere oferit de catre utilizatorii care deja le-au folosit! Afla acum ultimile noutati pentru a avea parte de dinamica exterioara potrivita oricarui loc in care activezi!

Related posts

Proiect de casă mare: suprafața utilă 179.19 mp

Adina Meyers

5 greseli pe care le facem atunci cand construim o casa

Adina Meyers

Proiect de casă la parter: suprafața utilă 94.41 mp

Adina Meyers