Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Iata cum printr-o usoara modificare a palatei de culori poti aduce un aer proaspat locuintei tale

Nu trebuie sa apelam la proiecte complexe de renovare atunci cand vrem sa aducem un aer proaspat locuintei noastre, iar asta pentru ca micile detalii sunt mereu cele care vor face diferenta. Asadar, daca iti doresti o schimbare de decor cel mai bine este sa incerci sa actualizezi culorile care predomina.

Paleta cromatica a unei locuinte ne poate oferi stari diverse, in functie de culorile pentru care optam, iar o modificare din cand in cand a acestora este mereu binevenita. Majoritatea celor care aud acest sfat se gandesc ca vor avea ceva de munca pentru a zugravi toti peretii locuintei si chiar de a schimba obiectele de mobilier. Lucrurile nu stau asa insa.

Sunt mai multe moduri prin care putem modifica schema de culori a locuintei, fara a trece la o reamenajare complexa. Despre acestea vom discuta mai multe in randurile urmatoare.

Daca ai deja o culoare de accent care se integreaza perfect in decorul actual, o buna modalitate sa aduci un aer proaspat incaperii este prin integrarea unei a doua culori de accent. Trebuie doar sa te asiguri ca cele doua culori se „inteleg” bine impreuna. De exemplu, o combinatie care merita incercata este cea dintre albastru si un verde lime. Micile elemente de decor, precum un scaun tapitat, un vas cu flori sau pernele decorative pot fi impartite cu succes intre cele doua culori de accent alese.

Daca pana acum nu ai facut asta, poti modifica schema cromatica prin simpla alegere a unor perne si paturi pe care sa le integrezi in decor. Este practic cel mai simplu si usor sfat pe care il putem da cand vine vorba de schimbarea paletei cromatice.

Dupa cum spuneam, micile detalii pot face adevarate minuni cand vine vorba de aspectul unei incaperi. De exemplu, o alta modalitate prin care poti actualiza schema cromatica este prin elementele / accesoriile pe care le avem pe noptiere, rafturi si masute.

Schimbarea covorului, amplasarea unor tablouri in locuri strategice si schimbarea mobilei sunt si ele niste optiuni de luat in considerare atunci cand vrem sa dam un aer proaspat locuintei noastre.

 

Related posts

Miza proiectului de redecorare a unui cabinet psihologic

Adina Meyers

Cum poți să antichizezi obiectele decorative

Adina Meyers

Care sunt cele mai importante 5 beneficii ale cabinelor de duș din sticlă?

Adina Meyers