LifeStyle

Casa perfectă miroase bine

Parfumul este un accesoriu capabil să adauge profunzime și să dea caracter locuinței tale, el îți va permite să personalizezi fiecare încăpere după propriul plac. Gândește-te la arome precum la muzică. Astfel, vei putea alege parfumul potrivit pentru fiecare loc și ocazie.

Dacă în general preferăm în living o muzică de fundal liniștitoare, îi vei putea alătura un miros subtil floral. În schimb, dacă ții o petrecere, și vei avea o muzică mai antrenantă, vei putea merge către un parfum sau lumânare cu o aromă mai intensă și mai puternică.

De ce să ne parfumăm casa?

Parfumurile vor avea întotdeauna un efect pozitiv asupra stării noastre, vor ajuta la reducerea stresului și ne vor da încrederea în sine de care avem nevoie. Mai mult, cu cât vom deveni mai conștienți, asupra efectelor lor, și a modului în care ne influențează, vom putea să sporim efectele pozitive pe care le pot avea asupra sănătății și stării noastre de bine.

Deși cu toții ne folosim nasul pentru a simți diferitele arome, creierul este cel care ne determină să avem o anumită reacție când simțim un parfum. Astfel, atunci când percepem o aromă, un mesaj chimic este trimis la nivelul sistemului nervos, iar acesta va determina felul în care organismul nostru va reacționa. Mai clar, mirosurile florale ne fac să ne simțim mai senzuali, în timp ce aromele pământii ne fac corpul să se simtă revitalizat, iar aromele unor alimente precum vanilia sau migdalele nu vor crește apetitul culinar. Încercați și voi să găsiți aroma care vi se potrivește cel mai mult accesând link-ul lumânări parfumate.

Cum să găsești parfumul potrivit casei tale?

Te sfătuim să experimentezi cu diferitele parfumuri și să nu te limitezi la o singură aromă. Vei găsi ușor o gamă variată de parfumuri pentru casă.

Alegeți parfumurile și lumânările parfumate potrivite, iar casa ta va deveni un loc plin de pace și armonie, în care vei fi mereu relaxată și liniștită.

Related posts

Mituri despre aerul condiționat, explicate de specialiștii Daikin

Adina Meyers

Importanta colectarii selective in eliminarea deseurilor din orasele mari

Adina Meyers

Mai sunt 2 zile până la Festivalul Vinului Moldovei – 6 – 7 octombrie, Snagov

Adina Meyers