LifeStyle

Gymboland: Intră în magia sărbătorilor de iarnă!

Gymboland: Activități distractive pentru cei mari, mici și pentru pici!

Se aud deja clinchetele clopoțeilor de iarnă? Vrei să pășești în tărâmul magic al lui Moș Crăciun împreună cu prichindelul tău? Atunci, ia-ți fularul, mănușile și hai la Gymboland! Pogo e mai mult decât încântat să înceapă petrecerea tematică și vrea să îi aibă alături pe toți spiridușii veseli.

Oferă-i un cadou minunat prichindelului tău, înscriindu-l la activitățile creative care vor avea loc la Gymboland în luna decembrie. Dacă vrei ca piticul tău să descopere magia sărbatorilor de iarnă, să învețe despre traditiile de Moș Nicolae, să își dezvolte aptitudini creative și să se distreze cu omuleții de turtă dulce, atunci vino la cea mai apropiată locatie!

Activități interactive în spiritul sărbătorilor

Gymboland devine o reinterpretare a unui basm de iarnă, un loc de joacă unic pentru prichindei, un loc de aventură cu ateliere special pregătite să dezvolte creativitatea copiilor, unde imaginația devine realitate. Pogo, mascota poznașă, abia așteaptă să îi cunoască pe pitici și să se distreze împreună. “Cizmulițele  lui  Moș  Nicolae” , “Nuielușa fermecată” “Renii Moșului”, “Bomboane colorate” sau “Rudolf și prietenii săi” sunt doar cateva din activitățile și atelierele creative propuse de Gymboland care vor stârni cu siguranță curiozitatea celor mici.

Fiind un adevărat promotor al conceptului de educație prin joc, stimulând imaginația într-un mediu sigur, distractiv si primitor, Gymboland oferă celor mici șansa de a lua parte la ateliere, activități recreative, de comunicare sau lucru manual prin care piticii să învețe despre Moș Crăciun. Fiecare locație Gymboland are un program special în luna decembrie, dar si la început de ianuarie, așa că poți alege activitatea pe placul micuțului tău!

Promițând distracție la cel mai înalt nivel copiilor de toate vârstele, Gymboland promovează mixul de educație și entertainment într-un mediu sigur, sub atenta observație a personalului bine pregătit, care folosește întotdeauna echipamente și materiale ce îndeplinesc toate standardele necesare.

 

Vrei ca prichindelul tău să intre în atmosfera specială de sarbatori? Atunci verifică programul Gymboland din cel mai apropiat mall și înscrie-l în unul din atelierele magice de Crăciun!

Related posts

Tigla ceramica Tondach la olimpiada de iarna din 2014

Adina Meyers

Desert gata in mai putin de 30 de minute

Adina Meyers

Whirlpool Romania lanseaza prima campanie de CSR din piata de electrocasnice mari

Adina Meyers