Practic

7 lucruri pe care trebuie sa le ai in casa pana la 30 ani

Chiar daca ai propriul apartament sau stai in continuare cu chirie, lucrurile se tot aduna pe rafturi, prin sertare sau pe pereti. Este firesc sa ai aproape lucruri care iti exprima personalitatea, fie ca sunt decoratiuni, piese de mobilier sau obiecte de uz caznic. Pe unele le pastram toata viata, la altele renuntam dupa cateva luni.

Exista insa anumite lucruri care raman alaturi de noi multi ani. Designerii de la Elle Decoration au facut o lista cu sapte astfel de lucruri pe care ar trebui sa le ai in casa pana la varsta de 30 de ani.

  1. Obiecte de arta

Niciodata nu e prea devreme pentru a deveni colectionar de arta. Alege picturi, sculpturi sau alte obiecte de arta pe care sa le expui cu placere in casa. Nu trebuie sa fie obiecte extrem de scumpe, important este sa te reprezinte.

  1. O biblioteca organizata

Rafturile bibliotecii vor gazdui, de-a lungul anilor, toate lucrurile dragi tie, de la carti la decoratiuni si rame cu fotografii. Alege o biblioteca de calitate, de care sa nu te plictisesti si pe care sa o poti personaliza cu usurinta.

  1. Prosoape de calitate

Cumpara cel putin doua seturi de prosoape de calitate, pe care sa le folosesti cu drag si mai ales atunci cand ai musafiri.

  1. O planta in ghiveci

Nu trebuie sa ai calitati de mare gradinar pentru a avea grija de o floare in ghiveci. Potrivit designerilor Elle Decoration, o planta inalta, zvelta, e de preferat mai multor ghivece mici imprastiate prin toata casa.

  1. O saltea de calitate

Indiferent de modelul patului in care dormi, salteaua este cea care face diferenta. Investeste intr-o saltea de calitate, pentru un somn de calitate.

  1. O colectie

Designerii te incurajeaza sa-ti cultivi pasiunea de a colectiona diverse lucruri, fie ca e vorba de obiecte de arta, piese de mobilier sau postere si fotografii din calatorii.

  1. Accesorii pentru baie

Nu ne referim la paharul si savoniera din plastic, ci la accesorii de calitate, care dau personalitate si eleganta baii.

 

Related posts

Trenduri in amenajarea unei bucatarii

Adina Meyers

15 tipuri de amenajari moderne de baie care iti vor surprinde vizitatorii

Adina Meyers

Sfaturi de care să ţii cont pentru a reduce consumul de energie al aparatului de aer condiţionat în această vară 

Adina Meyers