LifeStyle

„Ziua usilor deschise” la Pinum Doors&Windows

Evenimentul isi propune sa prezinte Oamenii, Tehnologiile si Produsele Pinum unui segment cheie al pietei constructiilor si anume Arhitectilor.

Alaturi de acestia vom avea ca invitati si firme de constructii si clienti traditionali Pinum.

Oamenii Pinum sunt persoanele care va stau la dispozitie in fiecare zi pentru solicitari de oferte, livrari sau servicii suplimentare atasate produselor noastre.

Tehnologiile Pinum sunt reprezentate de solutii tehnice si constructive, materiale si finisaje utilizate in procesul de productie livrare si montaj.

Produsele Pinum vor prezenta portofoliul complet al companiei alaturi de cele mai noi trenduri in materie de usi, ferestre si parchet.

Intr-o ambianta placuta, cu open bar si gustari in stil Italian veti avea ocazia sa intalniti reprezentanti ai partenerilor nostri din Italia care ne pot prezenta ultimele noutati in materie de ambient si amenajare.

Prin intermediul acestui eveniment vom aduce in atentia specialistilor cele mai noi tendinte in materie de usi, ferestre si parchet si vom prezenta cele mai noi produse si parteneriate din portofoliul Pinum Doors&Windows.

 

Related posts

HORNBACH: crestere sustinuta si investitii in dezvoltare

Adina Meyers

Cum alegi sandale comode și de calitate? Detaliile care fac diferența

Adina Meyers

Tort vesel, in culori de sezon

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe