LifeStyle

Ziua Unirii la Unirii cu Teatrul Masca

Teatrul de 2 minute Traditii, un recital folk sustinut de Maria Gheorghiu, precum si o Hora a Unirii dansata impreuna cu spectatorii vor transforma statia de metrou intr-un spatiu cultural inedit.

„Aniversam maine un moment crucial din istoria poporului nostru, unul dintre cele mai valoroase momente de solidaritate ale natiunii noastre. Va invitam sa rememorati alaturi de noi ziua in care aspiratia unitatii culturale, de obarsie si limba vibra pe intreg teritoriul tarii”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.  

Spectacolul Traditii aduce in prim plan viata satului romanesc, un univers mitic in care traditiile folclorice se patreaza intacte. La finalul evenimentului toti spectatorii vor fi invitati sa danseze impreuna cu actorii Hora Unirii.

Sarbatorirea Zilei Unirii se inscrie in categoria proiectelor social-culturale  sustinute in fiecare an de Teatrul Masca.

Mai multe detalii pe www.masca.ro.

Intrarea la eveniment este libera.

Organizator: Teatrul Masca

Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri Media: Bucuresti FM, RFI Romania, Zoom TV, Romania Libera, Curierul National, Port.ro, PR Wave, Acasa.ro, SapteSeri, Senso Tv, Calendar evenimente

Related posts

Cum scapi de mirosul neplacut din baie, in cativa pasi simpli

Adina Meyers

Halloween la Gymboland: ateliere creative și activități distractive pentru prichindei

Adina Meyers

BERD lansează programul pentru eficiență energetică destinat sectorului rezidențial din România

Adina Meyers