LifeStyle

Ziua Unirii la Unirii cu Teatrul Masca

Teatrul de 2 minute Traditii, un recital folk sustinut de Maria Gheorghiu, precum si o Hora a Unirii dansata impreuna cu spectatorii vor transforma statia de metrou intr-un spatiu cultural inedit.

„Aniversam maine un moment crucial din istoria poporului nostru, unul dintre cele mai valoroase momente de solidaritate ale natiunii noastre. Va invitam sa rememorati alaturi de noi ziua in care aspiratia unitatii culturale, de obarsie si limba vibra pe intreg teritoriul tarii”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.  

Spectacolul Traditii aduce in prim plan viata satului romanesc, un univers mitic in care traditiile folclorice se patreaza intacte. La finalul evenimentului toti spectatorii vor fi invitati sa danseze impreuna cu actorii Hora Unirii.

Sarbatorirea Zilei Unirii se inscrie in categoria proiectelor social-culturale  sustinute in fiecare an de Teatrul Masca.

Mai multe detalii pe www.masca.ro.

Intrarea la eveniment este libera.

Organizator: Teatrul Masca

Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri Media: Bucuresti FM, RFI Romania, Zoom TV, Romania Libera, Curierul National, Port.ro, PR Wave, Acasa.ro, SapteSeri, Senso Tv, Calendar evenimente

Related posts

Grădină în stil francez: reguli de amenajare

Adina Meyers

Mobelle Antiques – cel mai nou concept store dedicat iubitorilor de Vintage and Flea Market

Adina Meyers

Protectie naturala 2 in 1 la plaja. Bazeaza-te pe APIVITA Sun Care Body Oil pentru protectia intregului corp

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe