LifeStyle

YTONG isi prezinta solutiile rezidentiale la Construct Expo Antreprenor 2010

Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata romaneasca de zidarie, va fi prezent la cea de-a 17-a editie a Construct Expo Antreprenor, Expozitie Internationala pentru materiale si sisteme pentru constructii. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, in perioada 11-15 mai.

Profesionistii YTONG ii asteapta pe toti cei interesati de solutii rezidentiale inovatoare si accesibile sa viziteze standul 19-21 din cadrul Pavilionului Central Romexpo. Participantii vor avea acces la prezentari detaliate, demonstratii practice si o echipa de specialisti aflati la dispozitia lor pentru orice intrebare.

„Incercam sa profitam de fiecare ocazie pentru a ne intalni direct cu clientii si partenerii nostri. Ne-am pregatit cu multe demonstratii si prezentari utile pentru toti cei interesati de subiecte precum eficienta energetica, izolatia fonica, protectia impotriva focului sau rezistenta seismica in cazul materialelor de zidarie”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO). „Prin astfel de manifestari, avem ocazia de a le demonstra live clientilor si potentialilor clienti de ce YTONG este singurul brand premium de pe piata de bca si de ce nu merita sa faca economii si rabat de calitate in momentul alegerii blocului de zidarie. Pana la urma, zidaria reprezinta doar 4% din costul total al constructiei, deci calitatea este cea care trebuie sa primeze”.

Despre YTONG

YTONG reprezinta produse ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile, cum ar fi izolatia termica proprie excelenta, rezistenta la foc, izolatia fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii, antreprenorii si constructorii de pretutindeni.

Despre Xella International

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider de piata in domeniul materialelor de constructii, Xella continua sa investeasca in dezvoltarea de produs. Este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare dedicat. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de angajati se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.

In 2009, Grupul Xella a avut aproximativ 6800 de angajati si a inregistrat vanzari de 1200 milioane EUR. Xella este proprietate a companiilor de investitii private PAI Partners si Goldman Sachs Capital Partners

Related posts

Un super produs pentru o super digestie

Adina Meyers

Bucura-te de un somn racoros si confortabil cu noile produse de dormit din bambus 100%

Adina Meyers

Hotpoint lanseaza noua linie de electrocasnice incorporabile

Adina Meyers