LifeStyle

Wild Christmas de la YaU

YaU este o afacere de suflet, in care sunt implicati mai multi tineri creativi, ce vad lucrurile neconventional. In fieacre an, lanseaza doua colectii de obiecte in serie limitata, dar si unicat.

YaU a luat nastere la finalul lui 2008. Pentru ca voiau sa faca diferenta, mai multi oameni din domenii diferite (IT, regie, fotografie, juridic, financiar, design, arhitectura) au inceput sa gandeasca in aceeasi directie: un concept de design neconventional.

Au pornit la drum cu design de evenimente personalizate. Au creat obiecte dedicate acestora, la care au primit un feedback pozitiv. Le-au expus, au fost cumparate si asa au lansat si designul de obiecte. Pentru evenimente, au incercat in prima faza o colaborare cu florarii pentru partea de aranjamente. Insa ideile Elenei Toader, unul dintre fondatori, aveau o baza arhitecturala si erau mai greu de pus in practica, asa ca au dezvoltat si acest segment.

In prezent, YaU are doua directii de activitate importante: Arhitectura, amenajari interioare si design de obiect (YaU Shop – http://shop.yau.ro/) si Design floral si concept de eveniment (YaU flori – http://flori.yau.ro/).

Pentru ei, asa cum spune Elena, „povestea obiectului este mai importanta decat obiectul in sine”.

Pentru Craciun au conturat o colectie de decoratiuni in care modernul si salbaticul se imbina intr-un mod armonios. „Este o colectie care spune povestea veche si noua a Craciunului, o colectie despre caldura sufleteasca, prietenie si familie! Am combinat in fiecare element vechiul si noul: lemn si ciment alb, lemn si sarma, lemn si texturi colorate, toate acestea cu scopul de a aduce in prim-plan CONTRASTUL si DINAMISMUL.”

Elena Toader, elena@yau.ro
www.yau.ro

 

Related posts

INSP: Persoanele care vin din Spania vor fi carantinate la domiciliu

Adina Meyers

La Maison Coloniale

Adina Meyers

Solutii VELUX pentru o izolare termica optima la mansarda

Adina Meyers