LifeStyle

Wienerberger.ro relansat intr-un nou format editorial

Wienerberger Romania anunta relansarea website-ului wienerberger.ro, o varianta moderna, imbunatatita si intuitiva, o adevarata resursa de informatie prezentata in mod jurnalistic, vizual, axat in mod direct pe nevoile utilizatorului.

Rubrica TENDINTE a noului website este punctul de plecare pentru cel ce doreste sa afle mai multe despre utilizarea caramizii in constructii, idei de proiecte de case, inovatii in constructii, casa sanatoasa, prezentare detaliata a proiectelor nominalizate la concursul international Brick Award sau despre beneficiile proiectului Casa e4 – model de casa nZEB, realizata in Romania.

Accesul direct la produsele Porotherm intr-o forma actualizata si accesibila, aplicatiile care calculeaza necesarul de materiale, in timp real, direct de pe dispozitive mobile, pentru a evita pierderile sau optimizarea platformei digitale pentru orice tip de dispozitiv (desktop, tableta, smartphone) sunt alte cateva dintre beneficiile website-ului. Mai mult, www.wienerberger.ro pune in contact direct beneficiarul cu cel mai apropiat distribuitor al sau, printr-o harta digitala interactiva.  

Pentru a veni in sprijinul cumparatorului sau a specialistului in constructii am acordat o atentie deosebita designului, informatiei editoriale si comportamentului de navigare pe site al utilizatorilor romani. Noul website devine astfel o resursa importanta pentru toti cei care doresc sa afle mai multe informatii despre ultimele tendinte din industrie, proiecte din intreaga lume sau solutii inovatoare de constructie, fie ei arhitecti sau beneficiari finali. (Corneliu Fecioru, Managing Director, Sales & Marketing – Wienerberger Romania)

Website-ul wienerberger.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai si o bogata colectie de proiecte si solutii prezentate sub forma de articole cu o componenta multimedia atractiva si utila: clipuri video explicative si galerii de imagini. Acestea au menirea de a aduce in atentia vizitatorilor website-ului atat ultimele tendinte in materie de arhitectura si material de constructii, cat si de a informa asupra solutiilor noi de constructie, dezvoltate de Wienerberger, precum sistemul inovator de zidarie Porotherm Profi cu spuma adeziva Dry Fix.

Designul website-ului si continutul sau editorial urmaresc valorile Wienerberger Romania si a fiecarui proiect lucrat cu produsele Wienerberger pentru a inspira si a transmite emotia pozitiva necesara transformarii oricarei idei de proiect intr-o casa apreciata de locatarii ei, prin confort si siguranta. www.wienerberger.ro devine astfel o sursa de inspiratie pentru cei care cauta solutia arhitecturala ideala, intr-un echilibru calitate-pret.

 

Related posts

3000 de persoane au alergat pentru a promova un stil de viata sanatos

Adina Meyers

Sony – Sisteme Home Cinema cu Blu-ray, mai usor de utilizat

Adina Meyers

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

Adina Meyers