Originare din nordul Franței, aceste prăjituri sunt absolut delicioase. În plus, sunt și foarte ușor de realizat.
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta pe care o propunem noi.
Așadar, acestea sunt:
125 g unt;
125 g zahăr pudră;
125 g făină;
3 ouă;
zahăr vanilat;
1 linguriță rom.
Modul de preparare, așa cum am afirmat mai sus este foarte simplu. Mai întâi trebuie să topești puțin untul. În alt vas vei amesteca ouăle și zahărul până capătă consistența unei spume. Apoi adaugi romul, zahărul vanilat, făina și untul. Amesteci foarte bine și torni compoziția în forme speciale.
Și gata!
Poftă bună!
În galeria foto vei regăsi câteva imagini cu acest desert minunat.
Sursă rețetă: Aluaturi, foetaje, fursecuri de Natalia Tăutu-Stănescu
Sursă foto: http://www.pinterest.com