LifeStyle

Website-ul www.IKEA.ro

Pe langa catalogul IKEA, o alta sursa completa de informatie cu privire la întreaga gama de produse si la beneficiile conceptului IKEA va fi la dispozitia romanilor începand cu data de 15 septembrie 2009.

Vizitatorii website-ului vor putea vizualiza de acasa beneficiile tuturor produselor din gama de 8.500 de produse oferita de magazinul Baneasa; vor putea verifica stocurile disponibile; vor putea sa alcatuiasca liste de produse preferate, chiar pe diferite categorii de produse (sufragerie, bucatarie, camera copilului etc.); vor putea sa-si planifice bucataria, biroul sau dormitorul cu ajutorul instrumentului de planificare ce poate fi descarcat sub forma unui software disponibil pe website. 

Potrivit studiilor de care dispunem, numarul romanilor care folosesc internetul ca sursa de informatii a crescut cu 66% în ultimii trei ani, ajungand la 5,6 milioane de utilizatori. Structura si designul website-ului www.IKEA.ro sunt cele ale celorlalte website-uri IKEA din lume, care, în 2008, au depasit 450 de milioane de vizitatori. Proiectul de creare a noului website a fost dezvoltat la nivel local, pentru a le oferi clientilor un instrument în plus care sa-i ajute sa se pregateasca pentru vizita la magazin. Folosind noua versiune, clientii vor face economie de timp, dar si de banii pe care pana acum i-ar fi dat pe telefon sau pe drumul pana în Baneasa pentru a se informa cu privire la toate produsele din magazinul IKEA”, a declarat Cornel Oprisan, retail manager IKEA Romania.

Related posts

Maraton de teatru la Sibiu: actorul George Constantinescu pune in scena one man show-ul PAM-PAM timp de 25 de ore non-stop

Adina Meyers

Schüco – premiat multiplu cu Red Dot Award pentru design de produs

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua vopsite cu oja

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe