LifeStyle

100%.RO si Camelia Sucu ofera un brad caritabil pentru Salvati Copiii la Festivalul Brazilor de Craciun

Asociatia 100%.RO impreuna cu IQONIQUE CLASS STUDIO – studioul de obiecte de design detinut de Camelia Sucu – contribuie cu un brad la Festivalul Brazilor de Craciun, editia XI, eveniment cu scop caritabil organizat de Salvati Copiii pe data de 8 decembrie 2011.

 

Bradul, intitulat ”100%.RO pentru Salvati Copiii”, este conceput de designerul Philippe Guilet pornind de la temele si sursele de inspiratie din patrimoniul cultural romanesc care au stat la baza colectiei couture 100%.RO ”Prejudecati”, prezentate de Asociatia 100%.RO pe data de 10 noiembrie la Bucuresti. Camelia Sucu este partener strategic al proiectului 100%.RO.

Povestea bradului „100%.RO pentru Salvati Copiii” trimite la miracolul vietii in formele ei cele mai simple, dar fundamentale: viata fiintei umane, in expresia ei cea mai pura si optimista: viata copiilor; viata naturii – pe care avem si datoria dar si puterea sa o protejam, printr-un comportament responsabil; viata ca identitate a noastra – asa cum este ea construita prin patrimoniul cultural si prin reinterpretarea si imbogatirea sa permanenta prin actul creatiei artistice.

Bradul va intra in licitatia organizata de Salvati Copiii, ca o recunoastere a calitatii proiectelor pe care aceasta organizatie le desfasoara pentru copiii din Romania. Fondurile care vor fi obtinute vor contribui la finantarea acestor proiecte.

Mesajul pe care cumparatorul Bradului „100%.RO pentru Salvati Copiii” il va transmite este acela ca sfideaza prejudecatile si indiferenta fata de copii, patrimoniu si natura, dand astfel intregii societati o sansa la un viitor mai bun. Bradul este ecologic; o impletitura de nuiele ii protejeaza si incalzeste ”inima”; iar un lant de stele il lumineaza din interior, de sus pana jos.

„Un om responsabil fata de rezolvarea problemelor zilelor noatre este un om care isi construieste un viitor mai bun, pentru el si pentru cei din jur”, a explicat Camelia Sucu, fondatoarea IQONIQUE CLASS STUDIO, sustinatoarea acestei initiative 100%.RO-Salvati Copiii. 

Desfasurarea licitatiei: cum poate fi achizitionat bradul 100%.RO pentru Salvati Copiii

Festivalul Brazilor de Craciun editia XI va avea loc pe 8 decembrie 2011 la Hotelul Radisson din Bucuresti. Este un eveniment de strangere de fonduri, organizat anual de catre Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie de brazi de Craciun, creati special pentru aceasta ocazie de designeri renumiti.  Banii vor fi folositi de Salvati Copiii pentru a sprijini educatia copiiilor care traiesc in medii sociale vulnerabile.

Sponsorii care doresc sa contribuie la strangerea de fonduri si sa sustina eforturile Salvati Copiii pot cumpara la licitatie bradul realizat de Philippe Guilet si IQONIQUE CLASS STUDIO.

In seara de 8 decembrie, seara Festivalului, va avea loc la hotelul Radisson, intre ora 19 si ora 20 o silent auction: cei interesati de cumpararea unui brad isi vor putea trece numele si suma licitata pe cartonasul din dreptul bradului dorit. Primii zece brazi care vor primi cele mai mari oferte de bani vor intra in licitatia deschisa, in sala. Bradul 100%RO va putea intra in etapa de licitatie deschisa daca va primi o oferta de pret suficient de ridicata incat sa il califice in primii zece.

Brazii care nu vor intra in licitatia deschisa vor putea fi achizitionati direct de catre doritori, iar o parte din ei vor fi oferiti sponsorilor Diamond si Platinum ai Festivalului organizat de Salvati Copiii.

Informatii despre  colectia “100%.RO Prejudecati”

Colectia couture 100%.RO, intitulata ”PREJUDECAȚI”, semnata de Philippe Guilet, a fost  realizata cu sprijinul a zeci de mestesugari si designeri romani, folosind ca sursa de inspiratie patrimoniul cultural romanesc, in cadrul unui proiect derulat de Asociatia 100%.RO, cu sprijinul partenerilor si sponsorilor sai.

Colectia couture 100%.RO este proiectul pilot al initiativei culturale cu acelasi nume – 100%.RO – un proiect privat pentru promovarea Romaniei cu un chip nou, prin dezvoltarea de proiecte care sa valorifice si sa puna intr-o lumina moderna patrimoniul cultural romanesc.

Philippe Guilet are o experienta bogata in Couture si in domeniul artistic. In sectorul modei, a colaborat cu nume mari, printre care: Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Donna Karan. A fost consilier pe teme de noi limbaje culturale al Ministrului Culturii, Renaud Donnedieu de Vabres. A realizat costume de scena pentru Opera din Paris (Simon Boccanegra / Johan Simons) si a fost directorul artistic al expozitiei « Femei Eroice » din cadrul Muzeului Omului. Din 2007, Philippe Guilet este directorul artistic al Ambasadei Frantei in Romania, creand in aceasta calitate festivalul si evenimentele de moda « Pasarela » care se desfasoara in fiecare an in Bucuresti. Referinte Moda: Roland Caubet, Maitre tailleur Militaire du cadre Noir. Saumur – Fendi. Milan – Karl Lagerfeld. Paris – Bernard Perris. Paris – Adrienne Vittadini. New York – Donna Karan. New York – Perry Ellis. New York -Mendel Fur. New York – Jacqueline de Ribes. Paris – Roberto Fabrice. Paris – Joseph. Londra – Thierry Mugler. Paris – Jean Paul Gaultier Haute Couture. Paris

Related posts

Dăm start primăverii la Gymboland cu ateliere creative pentru cei mici!

Adina Meyers

Senso Ambiente prezinta in premiera produsele Ideal Standard

Adina Meyers

Targul EXPO CASA MEA va asteapta cu oferte, premii si surprize

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe