Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Vreti sa va simtiti cat mai confortabil cand faceti dus? Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa alegeti para de dus perfecta

Una dintre cele mai mari considerente atunci cand va proiectati dusul va fi tipul de para de dus. Acest aspect va juca, in mod evident, un rol major in modul in care simtiti experienta de imbaiere, deoarece aceasta va dicta distributia apei. Atunci cand oamenii achizitioneaza un dus, primele idei care apar in minte sunt, de obicei, care este tipul de para dus ce va fi capabil de a oferi un flux confortabil si suficient pentru toata lumea care o va folosi.

Tot ce trebuie sa stii despre para de dus

1. Tipuri para de dus

Exista doua tipuri principale de para de dus – fixe si manuale. Exista, insa, numeroase variante diferite ale acestor doua tipuri, inclusiv dusuri de masaj, dusuri cu apa de ploaie, dusuri cu mai multe capuri si jeturi de inalta si joasa presiune. Ce tip de para veti instalati va dicta, in mare masura, confortul dumneavoastra la dus. Daca nu aveti suficienta presiune, nu va veti simti destul de curat. Daca aveti prea mult, veti pierde apa valoroasa.

2. Luati in considerare nevoile dumneavoastra

Tipul de configurare a capului de dus pe care il alegeti se reduce, intr-adevar, la ceea ce doriti de la dus. Daca un dus nu este altceva decat o modalitate mai rapida de spalare decat o baie, atunci veti avea nevoie de o para de dus eficienta in ceea ce priveste presiunea apei. Daca, totusi, tratati dusul ca pe o modalitate de relaxare, sau daca doriti o tema vizuala specifica in baia dumneavoastra – atunci poate doriti sa explorati unele dintre cele mai elaborate optiuni. Castile de dus cu efect de ploaie, de exemplu, creeaza un efect natural, bland, si vin in tot felul de modele atragatoare.
 

3. Pentru cine este dusul?

Pentru a scapa cat mai usor de grija copiilor mici, multi oameni prefera sa foloseasca o para de dus manuala. De asemenea, asa cum va va spune orice persoana inalta, este mult mai bine sa va permiteti un pic de inaltime atunci cand pozitionati capul de dus. Daca dusul va fi folosit de persoane cu inaltimi semnificativ diferite, trebuie sa tineti cont de cat de confortabil va fi pentru fiecare dintre ele. Un cap de dus care va permite sa schimbati usor inaltimea este o idee buna. Daca este posibil sa schimbati pozitia de cateva ori pe zi pentru a compensa nevoile mai multor oameni, trebuie sa va ganditi si la modul in care suruburile sau articulatiile se vor desprinde ca urmare a acestei miscari regulate. De aceea, trebuie sa achizitionati ceva bine conceput pentru acest scop.
 

4. Senzatia obtinuta

Senzatia de dus va fi decidentul final. Toata lumea este familiarizata cu modul in care se simte un dus standard. Un dus pentru masaj isi va modifica debitul apei in moduri pre-aranjate, pentru a concentra un flux de inalta presiune pe spate si pe muschii umarului, ameliorand stresul. De asemenea, asa cum va va spune cineva care a avut placerea de a experimenta o para de dus de acest fel, exista putine obiecte care sa fie mai satisfacatoare decat o para de dus cu masaj.

Achizitia potrivita

In cazul in care considerati ca sfaturile noastre v-au ajutat, este momentul sa achizitionati o para de dus care sa va satisfaca nevoile. Gasiti aici  cele mai bune oferte si preturi la o gama variate de produse. 

Related posts

Acoperișul – Componenta esențială a oricărei construcții

Adina Meyers

Peleți de îngrășământ eco din lână de oaie. Cum se folosește fertilizatorul- FOTO

Adina Meyers

Idei ingenioase pentru gradini mici

Adina Meyers