Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cabine de dus cu usi pliante? De ce nu?

Daca sunteti pasionati de amenajari interioare si daca va petreceti ore intregi pe diferite site-uri care va servesc drept inspiratie, sigur sunteti la curent cu noutatile. Indiferent daca urmeaza sa va construiti o casa, sa va cumparati un apartament sau sa va renovati locuinta pe care o aveti deja, sigur vreti sa incorporati tehnologia, notele de modernism si designul placut al mobilierului, al electrocasnicelor si al obiectelor sanitare din ziua de astazi.

 

Gandindu-ne la cum erau amenajate locuintele in urma cu 20 de ani spre exemplu, ne dam seama cat de mult a evoluat acest domeniu si casele in general. Daca mai aveti electrocasnice vechi, in special frigidere, probabil ati observat ca in momentul in care ele pornesc, timp de o secunda sau doua, intensitatea luminii scade (daca aveti becurile aprinse). Acest lucru se intampla din cauza faptului ca electronicele si electrocasnicele vechi nu respectau normele din ziua de astazi si consumau foarte mult curent.

 

Comparatie putem face intre absolut tot ce avem in casa, inclusiv intre obiectele sanitare. Sa luam ca exemplu cabinele de dus. In urma cu 20 de ani, nu erau atat de populare. Rar vedeam cate una in casele rudelor sau prietenilor. Iar acolo unde erau, de obicei nu erau chiar cele mai bune. Cu siguranta va amintiti de acele cabine de dus ale caror usi se blocau ori nu se inchideau bine si apa curgea pe podea. Nu era deloc placuta o astfel de experienta.

 

In schimb, in ziua de astazi gasim cabine de dus calitative, la preturi foarte bune si chiar si cu tehnologii care ajuta atat la economisirea apei, dar si la a oferi o experienta mai buna in timpul dusului. Daca ar fi sa ne gandim la o reclama care sa caracterizeze cel mai bine obiectele sanitare din ziua de astazi si in special cabinele de dus, probabil s-ar rezuma la aceste cuvinte: descopera cele mai noi cabine de dus! De ce? Pentru ca tehnologia evolueaza permanent si in fiecare an ne putem bucura de alte cabine de dus. In continuare o sa va aratam doua cabine de dus cu usi pliante, perfecte pentru o baie a secolului prezent.

 

Prima recomandare este Radaway Eos KDJ-B Cabina de dus cu usa plianta si perete fix, 80×80 cm, sticla transparenta. Cabinele de dus cu usi pliante nu sunt atat de populare, ce-i drept sunt si destul de noi pe piata, insa merita toata atentia. Pe langa faptul ca aceasta arata bine, unul dintre avantajele principale este ca poate fi montata atat direct pe podea, dar si pe o cadita de dus. Si in plus, sticla este protejata de un strat care permite curatarea mai usoara si impiedica depunerea calcarului.

 

 

Pentru un aspect interesant, va recomandam Radaway Eos KDD-B Cabina de dus cu usi pliante, 90×90 cm, sticla mata. Farmecul acestei cabine este dat de sticla mata, care ofera si o oarecare intimitate. O astfel de cabina, ca si cea de mai sus de altfel, este realizata inteligent si nu va permite scurgerea apei din interior spre exterior.

 

 

Nu-i asa ca aceste cabine de dus chiar sunt interesante? Speram ca v-am atras atentia si ca o sa le luati in considerare pentru o viitoare renovare a baii.

Related posts

Piscina cu spa pentru spatii inguste

Adina Meyers

Cum poti amenaja cu stil balconul apartamentului?

Adina Meyers

Secretele unui gazon frumos si sanatos

Adina Meyers