LifeStyle

Vrei sa faci videochat non-adult? Iata cea mai buna optiune!

Atunci cand vine vorba despre videochat in Bucuresti, cele mai multe persoane isi imagineaza o activitate in care fetele se dezbraca in fata camerei, pentru barbati din diferite colturi ale lumii, fiind platite pentru show-urile pe care le fac.

Insa lucrurile nu stau intotdeauna asa, deoarece exista si varianta de a face videochat Bucuresti fara sa fie nevoie sa apelezi la nuditate. Este vorba despre asa-numitul videochat non-adult, pentru care opteaza numeroase femei care ajung, pe aceasta cale, sa castige sume de bani de-a dreptul impresionante.

Daca esti mai timida sau daca te afli la inceput si vrei sa afli toate posibilitatile oferite de acest domeniu atat de ofertant, cu siguranta ca vei dori si tu sa incerci aceasta varianta. Se pune insa o intrebare: cum faci sa alegi cel mai bun studio?

Locatia si aspectul studioului spun totul despre firma!

Atunci cand vrei sa incepi lucrul ca model, iti poti da seama de seriozitatea si profesionalismul unei firme in functie de studiourile pe care le are. Daca e vorba de cladiri aflate in zone marginase ale orasului si de camere mici si inghesuite, este clar ca sperantele de a face bani seriosi acolo sunt minime.

Studio20, in schimb, se remarca prin locatia centrala si conditiile fastuoase oferite de fiecare studio de videochat din Bucuresti pe care il detine. De pilda, locatia de peste 700 de metri patrati din cladirea de birouri Victoria Business Center are 20 de spatii de lucru care se intind pe o suprafata generoasa, de peste 25 de metri fiecare.

Atat la acest sediu, cat si la cel din Bucuresti Unirii se pune accent pe diversitatea decorurilor. Exista dormitoare romantice, biblioteci sau camere amenajate ca o bucatarie sau ca un spatiu de birouri. Astfel, fetele care aleg sa faca videochat in Bucuresti au la dispozitie multiple decoruri si variante pentru a mentine treaz interesul membrilor site-urilor de profil.

videochat Bucuresti

Respectul pentru lege, fundamental!

Legea romaneasca prevede faptul ca activitatea de model poate fi exercitata doar de fete care au depasit varsta de 18 ani. De asemenea, este normal ca fiecare castig obtinut sa fie inregistrat in documente si sa includa plata unor taxe si impozite catre stat. Altfel, este considerat evaziune fiscala.

Studio20 indeplineste in totalitate cerintele legii. Toate fetele sunt majore si, inca din prima zi de lucru, primesc un contract de artist-interpret in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. De fiecare data cand sunt platite – adica de doua ori pe luna – primesc un act aditional in care sunt trecute toate detaliile referitoare la suma de bani castigata, inclusiv taxele si impozitele achitate catre statul roman.

Posibilitatile de castig oferite

Scopul principal pentru care mergi la munca este, fara indoiala, sa castigi bani. Ca model de videochat Bucuresti, poti sa ai parte de castiguri la care majoritatea angajatilor din Romania nici macar nu indraznesc sa viseze.

In toate locatiile Studio20, venitul mediu lunar este de peste 5 000 de lei, insa exista si modele care castiga de 4 sau de 5 ori mai mult. Fetele care s-au bucurat de cel mai mare succes au ajuns la venituri record de zeci de mii de dolari pe luna, care pot fi dovedite cu acte.

Si tu poti beneficia de astfel de castiguri. Pune bazele unei cariere de model non-adult si norocul va incepe sa iti surada din toate partile!

 

 

Related posts

Biblioteca Metropolitană Bucureşti se redeschide începând de luni

Adina Meyers

Masina de spalat vase compacta Bosch a castigat premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”

Adina Meyers

9 lucruri de luat în considerare dacă vreți să vă mutați de la oraș în zona rurală

Adina Meyers