Amenajari Interioare

Vrei sa cumperi un blender?

Ai nevoie de un blender? Dar pentru a-l achizitiona pe cel mai potrivit nevoilor tale, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Afla care sunt!

Pentru a nu descoperi prea tarziu ca blenderul achizionat nu corespunde asteptarilor tale, afla de cate tipuri sunt si dupa ce criterii poti face selectia:

Puterea nominala a motorului este un criteriu important intrucat o putere mai ridicata a acestuia indica faptul ca poate prelucra cantitati mai mari de alimente fara riscul de suprasolicitare sau chiar blocare a motorului.

Un blender se poate alege si in functie de destinatia acestuia, astfel: unul de masa este mai indicat pentru prepararea de cocktailuri si shakeuri (inclusiv cu spargerea cuburilor de gheata) cat si pentru pasarea fructelor/legumelor moi. Acest tip de blender este ideal si pentru maruntirea unor cantitati mai mari de nuci sau ciocolata.

Blenderul de mana este indicat pentru prepararea supelor crema, a maionezelor, a salatei de vinete si chiar a piureului cu conditia ca piciorul blenderului sa fie termorezistent (de preferat din inox), iar puterea motorului sa permita prelucrarea unor alimente mai dense.

Utilitatea si pretul unui blender creste odata cu numarul de accesorii disponibile, ca de exemplu minitocatorul universal pentru maruntirea diverselor alimente (exemplu, verdeata, legume, carne) sau telul pentru batut.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Despre importanta unui umidificator in perioada sezonului rece

Adina Meyers

O casa exact ca a bunicilor, dar nou-nouta. Pret final: 10.000 de euro

Adina Meyers

Cum iti poti mobila locuinta pentru prima oara fara o cheltuiala prea mare

Adina Meyers