ルイヴィトン 財布コピー スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピー時計 偽物ブランド スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー ブランド時計コピー ウブロスーパーコピー ロレックス時計コピー エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー スーパーコピー iphoneケースブランドコピー ブランドコピー
スーパーコピー ルイヴィトンコピー ルイヴィトン財布コピー スーパーコピー Vladimir Drăghia s-a mutat în casă nouă. Cât costă apartamentul de lux, cu vedere spre lac - FOTO - casamea.ro

Home LifeStyle

Vladimir Drăghia s-a mutat în casă nouă. Cât costă apartamentul de lux, cu vedere spre lac – FOTO

Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a emisiunii „Exatlon România”, s-a mutat în casă nouă, împreună cu familia.

Faimosul de la Exatlon a achiziționat locuința încă din toamna anului 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină derulare.

„Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora s-au mutat în noul lor apartament din București. Amenajarea este una contemporană, cu detalii atent gândite, și a fost realizată împreună cu biroul nostru de arhitectură”, a anunțat pagina oficială a complexului unde locuiesc acum aceștia.

Complexul în care s-a mutat Vladimir Drăghia este aflat în zona Băneasa-Pipera. Conform broşurii de prezentare, este al doilea concept rezidenţial boutique din România, iar construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.


Astfel că, în oferta dezvoltatorului imobiliar sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pornește de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA.

În plus, fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.


Articole similare

Economiseste timp, energie si bani cu Arctic TET

Adina Meyers

Piese esențiale în amenajarea unui stand expozițional de succes

Adina Meyers

Reţete cu peşte din bucătăria spaniolă

Adina Meyers