Home LifeStyle

Vladimir Drăghia s-a mutat în casă nouă. Cât costă apartamentul de lux, cu vedere spre lac – FOTO

Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a emisiunii „Exatlon România”, s-a mutat în casă nouă, împreună cu familia.

Faimosul de la Exatlon a achiziționat locuința încă din toamna anului 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină derulare.

„Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora s-au mutat în noul lor apartament din București. Amenajarea este una contemporană, cu detalii atent gândite, și a fost realizată împreună cu biroul nostru de arhitectură”, a anunțat pagina oficială a complexului unde locuiesc acum aceștia.

Complexul în care s-a mutat Vladimir Drăghia este aflat în zona Băneasa-Pipera. Conform broşurii de prezentare, este al doilea concept rezidenţial boutique din România, iar construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.


Astfel că, în oferta dezvoltatorului imobiliar sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pornește de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA.

În plus, fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.


Articole similare

Premieră pe piața de piatră naturală la nivel international: PIATRAONLINE lansează primul tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului

comunicat de presa

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Valentine’s Day

casamea.ro

Talentul îți poate aduce un curs de Design de Interior

casamea.ro

Lasă un comentariu