Rozul nu are o reputație foarte bună. Pentru unii este exclusiv culoarea fetelor, pentru alții poate fi prea țipător pentru o amenajare. Dar noi am găsit variante în care culoarea roz este vedeta amenajării și se potrivește perfect.

De exemplu, tapetul roz, cu flori mărunte poate fi asortat cu o canapea și un scaun. Întreaga compoziție este una de impact datorită tapetului de pe perete care conferă interiorului un aer clasic, de casă englezească.

Poți să obții un living cu adevărat dinamic și colorat dacă vei mixa diferite nuanțe de roz. Poți, de pilda, să alegi o husă pentru canapea cu motive florale bogate, pe care să arunci câteva perne la fel de colorate, dar care să fie în contrast cu materialul canapelei. Un covor ciclam va completa perfect amenajarea și chiar dacă pare că sunt multe culori și texturi, vei obține o atmosferă veselă în living.

Iată un truc simplu pe care îl folosesc și designerii de interior: pentru a crea senzația de spațiu, ușa care face trecerea între camere a fost înlocuită de o simplă perdea. Un material textil roz, cu dungi verticale este o soluție simplă și de efect pentru acest interior mic.

Rozul pudrat merge perfect într-un dormitor mic care are nevoie de un pic de personalitate. Alege lenjerii de pat albe pentru constrast și câteva perne albastru deschis pentru echilibru și tocmai ai creat un spațiul numai bun pentru odihnă.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Amenajări interioare: artificii de decor pentru un plus de stil – FOTO

Adina Meyers

Rustic şi romantic – o combinaţie şarmantă

Adina Meyers

Brandul de lux VINOTTI spune ”Prezent!” la Târgul de mobilă de la Romexpo

Adina Meyers