LifeStyle

Vacanța de Paști la Gymboland: ateliere creative cu Iepurașul de Paști și Pogo

În vacanța care urmează, Iepurașul de Paști face echipă cu Pogonici și împreună dau tonul distracției în locațiile Gymboland! Toți copiii să se-adune, pentru că sunt invitați într-o nouă aventură! Va porni marea căutare a ouălor colorate, de Paști, ascunse de șiretul iepuraș și vor începe cele mai distractive ateliere tematice, conduse tot de personajul cu urechi lungi și de Pogo, care le-a pregătit celor mici o mini pinata și multe alte suprize.

Programul de Paști la Gymboland e un carusel de călătorii primăvăratice, unde fiecare activitate e ca un ”booster” de zâmbete. Spune-ne ce mall e aproape de tine ca să-ți spunem cu ce activități se va delecta prichindelul tău la Gymboland!

Vacanța în lumea magică a lui Pogo și a Iepurașului de Paști

În perioada 30.03 – 10.04, fiecare locație Gymboland are un program special, tematic, cu activități cuprinse în trei sesiuni, zilnice (11:00-13:00, 14:00-16:00 și 17:00-19:00), așa că vacanța specială de Paști va fi prilej de distracție în lumea fascinantă a lui Pogo și a iepurașului creativ.

Iepurașul de Paști și Pogo sunt gazdele atelierelor creative la Gymboland

Colorăm, pictăm și modelăm cu plastilină, transformăm hârtie sau fetru în flori, în personaje vesele sau ornamente, încondeiem ouă sau realizăm coșulețe pentru ouă și multe alte activități distractive care îi vor ”teleporta” pe cei mici în lumi de poveste și le vor dezvolta apetitul pentru creație și le vor stimula imaginația.

Transformă timpul liber în timp de calitate și de distracție pentru cel mic

Verifică programul de activități din cea mai apropiată locație Gymboland și consultă-te cu prichindelul tău! La Gymboland, Iepurașul de Paști și Pogonici îl vor prelua și-l vor conduce într-o lume de basm, care să transforme perioada petrecută acolo într-o experiență plăcută și memorabilă. Specialiștii în educație și dezvoltare din echipa Gymboland au creat un program special de Paști, care să stimuleze și să atragă copiii la joacă și în activități educaționale. De la decor la activități și la alegerea personalului specializat, Gymboland are ca principal scop crearea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici, care să răspundă nevoii copiilor de a evada din cotidian, cât și nevoii părinților de a-și include copiii în activități care să le dezvolte abilitățile creative.

Copiii cred în magie și într-o lume spectaculoasă, creionată de imaginația lor. Hai să-i ajutăm să o dezvolte frumos și să învețe lucruri noi!

Copilul tău are invitație în lumea lui Pogo și a Iepurașului de Paști. Asigură-te că o va primi la timp, ca să-și aleagă activitatea preferată!

Related posts

Agriro Fresh, 12 ani de prezenta pe piata din Romania

Adina Meyers

Tigla GERARD: reducere de 20% pentru profilul Heritage pana la 31 iulie 2013

Adina Meyers

Restaurantul McDonald’s Romana – un nou concept in Romania

Adina Meyers