Home LifeStyle

Disney amână producția filmelor „Avatar”, „Mulan” și „Star Wars”, din cauza pandemiei

Walt Disney a amânat lansarea a trei filme importante, dând o nouă lovitură operatorilor de cinema. Noile filme „Avatar” şi „Star Wars” au fost amânate un an, iar „Mulan” a fost eliminat din program complet.

În timp ce în Anglia cinematografele s-au redeschis din 4 iulie, iar în China de săptămâna aceasta, în America de Nord situaţia lumii cinematografice arată mult mai dramatic. New York City şi Los Angeles, cele mai mari două pieţe din SUA, nu au planuri concrete în privinţa redeschiderii cinematografelor.

Filmul „Mulan”, una dintre cele mai aşteptate producţii ale anului 2020, fusese amânat deja din cauza închiderii cinematografelor, iar ulterior fusese programat pentru lansare la sfârşitul lunii august. Amânarea lansării filmului „Mulan” urmează deciziei Warner Bros de a amâna pe o perioadă nedefinită lansarea thrillerului „Tenet” al lui Christopher Nolan, care urma să aibă premiera în august. Proprietarii de cinema sperau ca cele două filme să aducă o revigorare a profiturilor în sezonul de vară.

Continuarea filmului „Avatar” este acum planificată să apară în cinematografe în decembrie 2022, iar următorul film „Star Wars” în decembrie 2023.

Joi, lanţurile de cinema AMC şi Cineworld au amânat data redeschiderii punctelor lor din SUA de la sfârşitul lunii iulie, aşa cum se preconizase iniţial, până cel puţin la jumătatea lunii august.

„Avatar 2” ar fi fost unul dintre cele mai mari filme de anul viitor. Este urmarea superproducţiei lui James Cameron din 2009, care este al doilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Un alt film Disney amânat este thrillerul istoric al lui Ridley Scott, „Ultimul duel”, în care joacă Ben Affleck şi Matt Damon. Lansarea filmului era planificată în decembrie anul acesta şi a fost amânată până în octombrie 2021.

Related posts

Cum să alegi o mașină de brodat bună: sfaturi utile

Adina Meyers

La ROMEXPO incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Adina Meyers

Agnes Keszeg semneaza noul concept visual al Festivalului Brazilor de Craciun

Adina Meyers