LifeStyle

Usile glisante Gealan lasa sa intre doar aerul de vacanta

Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi, prezinta usile glisante din sistemul S 8000 IQ, cu dimensiuni vitrate mai mari si etansare printr-un sistem special de garnituri, asigurand o izolatie termica foarte buna.

O locuinta mica sau o terasa poate fi perceputa ca spatioasa daca este bine amenajata, prin gasirea unor solutii practice si de bun gust.Usile glisante de la Gealan, actionate optional si cu telecomanda, sunt disponibile acum in toate nuantele acrylcolor standard si pot scoate din anonimat orice spatiu.
Adancimea combinatiei de profile permite montarea unor elemente de rigidizare de mari dimensiuni pe cercevea si rama, fapt ce contribuie la o stabilitate mult mai mare a intregii usi. In plus, pragul este aproape imperceptibil, ceea ce ofera o senzatie de continuitate intre spatiul exterior si cel interior, iar suprafetele mari de sticla aduc de doua ori mai multa lumina in interiorul incaperii.

Usi glisante cu ridicare S 8000 IQ
Din dorinta de a completa sistemul complex S 8000 IQ, Gealan a creat in sistemul de ferestre S 8000 IQ o usa glisanta cu ridicare. Aceasta constructie ofera proprietarilor posibilitatea de acces din incaperi mari la terase, balcoane sau gradini. Usile glisante aduc perspective interesante pentru arhitectura de interior a cladirilor noi, iar in cladirile in renovare, prin montarea unei usi glisante, se poate imbunatati confortul. De asemenea, se economiseste spatiu si acest tip de usi este mult mai usor de manevrat. Peretii integral din sticla arata extrem de sic, lasand lumina sa patrunda in incaperi si oferind camerei panorama direct catre natura care ne inspira.

 Izolatia este extrem de bine pusa la punct si nu va trebui sa va faceti griji din pricina ploilor torentiale sau a zgomotelor provocate de vant puternic.

Astfel,este bine sa stiti sa alegeti varianta optima de usi, pentru a transforma orice loc, oricat de mic, intr-o oaza perfecta de relaxare si echilibru.

Despre Gealan

Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

Related posts

Pasiunea pentru culoare!

Adina Meyers

Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, proiectat de echipa inSIGN, a fost premiat

Adina Meyers

De Ziua Copilului, cei mici isi pot descoperi o noua pasiune: bricolajul

Adina Meyers