LifeStyle

Uscatoarele de rufe Electrolux EcoCare: rasfatul pe care hainele tale il merita

Uscatoarele de rufe Electrolux EcoCare ofera hainelor tale tratamentul delicat de care au nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit pentru mai mult timp. In plus, te scapa de grija intinderii rufelor pe balcon sau in camera si de dezavantajele aferente.

Uscarea hainelor in aer liber sau in locuinta ta poate duce, in primul rand, la decolorarea sau deformarea acestora din cauza soarelui sau a suportului pe care le-ai intins. De asemenea, cresterea umiditatii din incapere, cauzata de eliminarea apei din tesaturi, poate facilita formarea sporilor de mucegai sau a acarienilor, care pot duce la probleme de sanatate.

Uscatoarele de rufe Electrolux EcoCare elimina aceste dezavantaje si, mai mult decat atat, lasa rufele proaspete, perfect uscate si netezite. EcoCare este dotat cu tehnologia HeatPump (pompa de caldura) care utilizeaza o temperatura cu 25% mai scazuta decat uscatoarele standard, garantand astfel o ingrijire perfecta pentru toate tipurile de tesaturi. Certificarea Wookmark Blue a uscatorului EcoCare te asigura ca tesaturile sensibile, precum articolele din lana sau matase, vor beneficia de cel mai delicat tratament. Mai mult decat atat, vei putea usca inclusiv incaltaminte sport, jucarii sau alte articole, fara a le supune centrifugarii, datorita suportului special care le va mentine intr-o pozitie fixa pe toata durata programului.

La fel ca echipamentele gasite in curatatoriile profesionale, EcoCare foloseste puterea aburului, astfel incat vaporii de apa vor proteja tesaturile, vor elimina cutele si vor reimprospata hainele deja purtate pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune rezultate.

De asemenea, senzorii integrati monitorizeaza incarcatura uscatorului si regleaza timpul de uscare si nivelul de energie in functie de aceasta. Astfel, aparatul se va opri de indata ce rufele vor fi complet uscate, pentru a evita supra-uscarea si consumul inutil de energie. Facturile tale vor scadea considerabil deoarece uscatorul Electrolux din gama EcoCare foloseste cu pana la 50% mai putina energie fata de modelele din clasa A.

Mai multe detalii despre uscatoarele Electrolux EcoCare sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

Related posts

Prima licitatie Artmark dedicata vietii militare

Adina Meyers

CONCURS: Castiga un loc pentru copilul tau in tabara Coolturala BookLand!

Adina Meyers

Buchete şi aranjamente de flori pentru o vacanţă parfumată

Adina Meyers